Mit tehetnék, hogy jobban bírjam a röviditalokat?
sörből megiszok egy egész tálcával, és tök kellemesen becsípek, borból is csúszik rendesen, ha épp az a menü.
na, de leküldök egy fránya felest, és amint hazaérek, hát sajnos visszaadom a természetnek az aznapi vacsit.
milyen tuti tipp van, hogy jobban bírjam?
nem menőzésből, vagy ilyesmi (nem vagyok már 16éves, hogy ez legyen az emberkedés tárgya) de olyan kellemetlen, ha a barátaim meg akarnak hívni, meg koccintani, és én csak lemondóan legyintek, hogy jó a sör is, miattam ne fáradj...
a vicc, hogy 16 évesen húzóra ihattam a tömény vodkát, és a legrosszabb, ami történt, hogy másnapos voltam.
ez már az öregedés jele, vagy mi a fene???
plz help!
a gyomrod nem birja :) szerintem..
egyél rá valamit ami felszívja :D
mit ne mondjak, ennél informatívabb és empirikusabb válaszokra számítottam. no, remélem holnap majd jönnek a jól edzett alkeszok, és adnak valami gyakorlatiasabb tanácsot is.
azért kössz!
Hát nem tudom, pontosan milyen válaszokra számítasz, remélem nem keseredsz el azért, mert ezeket a sorokat nem Józsi bácsi, az idült alkoholista pötyögi be a sarki kocsmából 6 reggeli rakéta után :D Hozzászólásommal viszont én is megpróbálom emelni a topic színvonalát, talán még vmi hasznos dolgot is elcsöppentek az éterben.
Kémiai oldalról megközelítve a problémádat (ahogy azt már az egyik kedves előttem hozzászóló is megtette) "legyen ami felszíjja'", magyarul vigyél be a szervezetedbe valami zsírosat, gondolok itt sajtra, vagy akár egy kanál libazsírra ízlésed szerint. Az is jó, ha hígítod az italt, nyilván nem arra gondolok, hogy önts málnaszörpöt a pálinkába, hanem hogy kísérd sörrel pl, előtte, utána igyál jó pár kortyot.
Fizikai oldalról tekintve úgy tűnik, hogy kijöttél a gyakorlatból. Ezt megfelelő gyakorlással vissza szerezheted (ilyen témában mennyivel jobban hangzik a gyakorlás, mint az ábris vizsgára készülésnél...:D). Ha már a kajálással megtűzdelt koradélutáni órákban becsapsz 1-2 felest, akkor már nem éri váratlanul a szervezetedet este a nagy löket.
Egyéb okossággal nem tudok szolgálni, ha találtál benne valami információt, annak örülök. És ha így van, akkor most kezdheted magad kellemetlenül érezni és elgondolkozni a társadalom romlásán, hogy mindezekről egy 19 lány tájékoztatott. Ha nem volt új a nap alatt, és már ezeket bevetetted, akkor meg így jártál kis barátom.
Ps.:Egy válaszra remélem méltatsz :D
én meg pont a rövideket bírom nő létemre:)
de komolyan simán 4-5 felest meg sem érzem..
de a bort azt nagyon fél üvegtől kellemesen vok..
én ugy szoktam rövidet inni h lehuzom és egy korty üditő..
lehet h ha így innád jobban bírná a gyomrod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!