Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mit tehetnék, hogy jobban...

Mit tehetnék, hogy jobban bírjam a röviditalokat?

Figyelt kérdés

sörből megiszok egy egész tálcával, és tök kellemesen becsípek, borból is csúszik rendesen, ha épp az a menü.

na, de leküldök egy fránya felest, és amint hazaérek, hát sajnos visszaadom a természetnek az aznapi vacsit.

milyen tuti tipp van, hogy jobban bírjam?

nem menőzésből, vagy ilyesmi (nem vagyok már 16éves, hogy ez legyen az emberkedés tárgya) de olyan kellemetlen, ha a barátaim meg akarnak hívni, meg koccintani, és én csak lemondóan legyintek, hogy jó a sör is, miattam ne fáradj...

a vicc, hogy 16 évesen húzóra ihattam a tömény vodkát, és a legrosszabb, ami történt, hogy másnapos voltam.

ez már az öregedés jele, vagy mi a fene???

plz help!

2010. jún. 20. 22:14
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Gyomorrák..
2010. jún. 20. 23:20
 2/8 anonim ***** válasza:
nem bírja a gyomrod meg a májad úgy mint régen.
 3/8 anonim ***** válasza:

a gyomrod nem birja :) szerintem..

egyél rá valamit ami felszívja :D

4/8 A kérdező kommentje:

mit ne mondjak, ennél informatívabb és empirikusabb válaszokra számítottam. no, remélem holnap majd jönnek a jól edzett alkeszok, és adnak valami gyakorlatiasabb tanácsot is.

azért kössz!

2010. jún. 20. 23:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, pontosan milyen válaszokra számítasz, remélem nem keseredsz el azért, mert ezeket a sorokat nem Józsi bácsi, az idült alkoholista pötyögi be a sarki kocsmából 6 reggeli rakéta után :D Hozzászólásommal viszont én is megpróbálom emelni a topic színvonalát, talán még vmi hasznos dolgot is elcsöppentek az éterben.

Kémiai oldalról megközelítve a problémádat (ahogy azt már az egyik kedves előttem hozzászóló is megtette) "legyen ami felszíjja'", magyarul vigyél be a szervezetedbe valami zsírosat, gondolok itt sajtra, vagy akár egy kanál libazsírra ízlésed szerint. Az is jó, ha hígítod az italt, nyilván nem arra gondolok, hogy önts málnaszörpöt a pálinkába, hanem hogy kísérd sörrel pl, előtte, utána igyál jó pár kortyot.

Fizikai oldalról tekintve úgy tűnik, hogy kijöttél a gyakorlatból. Ezt megfelelő gyakorlással vissza szerezheted (ilyen témában mennyivel jobban hangzik a gyakorlás, mint az ábris vizsgára készülésnél...:D). Ha már a kajálással megtűzdelt koradélutáni órákban becsapsz 1-2 felest, akkor már nem éri váratlanul a szervezetedet este a nagy löket.

Egyéb okossággal nem tudok szolgálni, ha találtál benne valami információt, annak örülök. És ha így van, akkor most kezdheted magad kellemetlenül érezni és elgondolkozni a társadalom romlásán, hogy mindezekről egy 19 lány tájékoztatott. Ha nem volt új a nap alatt, és már ezeket bevetetted, akkor meg így jártál kis barátom.

Ps.:Egy válaszra remélem méltatsz :D

2010. jún. 21. 08:10
 6/8 anonim ***** válasza:

én meg pont a rövideket bírom nő létemre:)

de komolyan simán 4-5 felest meg sem érzem..

de a bort azt nagyon fél üvegtől kellemesen vok..

én ugy szoktam rövidet inni h lehuzom és egy korty üditő..

lehet h ha így innád jobban bírná a gyomrod..

2010. jún. 22. 14:36
 7/8 anonim válasza:
Igya l meg sok kis vi ze t- ajjo
2010. jún. 25. 11:10
 8/8 anonim ***** válasza:
gyakorlat teszi a mestert
2011. aug. 28. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!