Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogyan kell felszolgálni és...

Hogyan kell felszolgálni és szervírozni a röviditalokat?

Figyelt kérdés
Arra volnék kiváncsi, hogy mit milyen pohárban, mit mivel kell felszolgálni.
2007. máj. 30. 20:16
 1/3 anonim válasza:
36%
VANNAK PICI POHARAK ABBA ÉS LEHETÖLEG EVÉS ELÖTT EVÉS UTÁN BORT VAGY TÖMÉNYT SZOKTAK FELSZOLGÁLNI.A RÖVID ITALT 1-2 CENTES POHÁRBA SZOLGÁLJÁK FEL
2008. jan. 7. 16:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim válasza:
29%

Az előző válaszadónak:

Nem írunk csupa nagy betűvel! Olvass netikettet!

2008. febr. 26. 10:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A röviditalok felszolgálási módja:

Aperitif : étkezés előtt kell bekínálni a röviditalokat.

Digestiv : étkezés után emésztés elősegítő italokat, vagy bármilyen röviditalt.

Ebéd, vacsora előtt étvágygerjesztő aperitiffel kínáljuk a vendégeket. Csak pálinkák és keserű italok alkalmasak étvágygerjesztőnek. Az aperitif semmiképp se legyen édes ital, mert elveszi az étvágyat. Az ital mellé adjunk egy kis harapnivalót is, nehogy megártson.

Azok számára, akik nem ihatnak alkoholos italt, mindig legyen alkoholmentes üdítőital vagy ásványvíz. Az italt jellegének megfelelően hűtve vagy jéggel, és a hozzávaló pohárban szolgáljuk fel. A vörösbort, a konyakot és a likőrt ne kínáljuk hidegen. Ezek csak a szobahőmérsékleten kellemesek.

A pharakról most nem írok mert rengetegféle van.

2008. márc. 3. 10:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!