Mit tehetnék, hogy csökkentsem a hányás esélyét szilveszterkor? XD
Egyél előtte olyat, ami "felszívja" majd az alkoholt. (De tejes, paradicsomos, ilyen dolgokat ne nagyon.)
Nem kellene nagyon keverni sem a piákat, de nem tudom, mit akarsz inni.
És tényleg: ne igyál addig, míg rosszul nem leszel.
1. ne igyál olyat, ami megiváskor nem esik jól.
2. ne igyál túl sokat, me' az ember előbb-utóbb attól is hány, hogy túl részeg.
Amikor már nagyonjól vagy, akkor állj le, ennyi. Akkor már nem kell töb mert akkor jön a hányás.
Én egyszer direkt csináltam olyan estét, hogy szó szerint nem ittam 2 egyformát és úgy rúgtam be (talán 8-9 különböző ital). Tök jól voltam. A legvégén még megittam félüveg nagyonsz*r pezsgőt is:D
1.ne keverd a piákat
2.ha mégis kevered,teljen el kis idő közte
3.addig igyál csak,amíg már jó a kedved,és érzed a fejedben,itt állj le,ha kezd múlni az alkohol hatása,igyál egy picit rá,ne sokat
Ne igyál addig,amíg rosszul nem vagy,ez a lényeg,vagy a piákat lassan igyad,ne igyál meg egy óra alatt nagy mennyiséget,szépen lassan,jó bulizást!B.U.É.K!
Ne igyál sokat. Ha mégis iszol, akkor kétféle italnál többet ne!
Ha túlzásba esel, még egy féle italnál is szinte biztos, hogy hányás lesz a vége.
Egyél a piázás előtt, lehetőleg zsírosabb kaját, pl. pörkölt, ilyesmi.
Minden pohár mellé 1 pohár vizet is igyál, és lefekvés előtt szintén, akkor másnapos sem leszel.
Köszönöm a válaszokat, és örülök, hogy mindenki komolyan vette.
Egyébként nem tervezek sokat inni, ellenben azt hallottam, hogy a pezsgőtől kis mennyiségben is lehet hányni a szénsav miatt. Ez mennyire igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!