Sör bor pálinka whiskey, melyiket szereted a legjobban és miért?
Figyelt kérdés
2018. júl. 29. 10:51
1/6 anonim válasza:
Whisky a nagy kedvenc, meg a jó minőségű tiszta pálesz.
Miért? Mert ízlik.
Nyáron jól esik néha egy hideg sör.
Borból csak az édeseket szeretem, leginkább nassolás, édesség funkcióban.
F
2/6 anonim válasza:
Pálinka, mert társaságban hamar jó hangulatot csinál. A sör a legjobb otthon a nap végén.
3/6 anonim válasza:
Sör és száraz vörösbor, szeretem az ízűket, és a vörösbor kis mértékben egészséges. Nekem az orvosom ajánlotta, hogy napi 1decit igyak meg.
4/6 anonim válasza:
hangulat és alkalom kérdése. arról nem is beszélve,hogy ezeket lehet keverni más italokkal is. a bort üdítővel, vagy whiskeyt üditővel, kávéval. sokféle módja és sokféle változata van ezeknek az italoknak... nincs jó válasz.
én általában kajához iszok,illetve eszek mellé mindig valamit és ahhoz is választok piát.
a pálinka és a whiskey étvágycsinálónak jó, a bor és a sör kaja mellé jó.
5/6 anonim válasza:
A viszki nem finom sehogyse.
Rakott krumplihoz sör, a legtöbb más ételhez bor, főleg vörös, fagylaltra, kávéba pálinka különböző ízekben.
6/6 anonim válasza:
Sör. Ízre is, meg azt lehet nyugodtan hosszabban kortyolgatni anélkül, hogy az ember leinná magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!