Ágyas pálinkába kukacok vannak az már nem jó?
Vagyis a cefrében láttad a kukacokat?
Kérlek szépen,azok a dögök nem a cseresznye felszínén vannak,hanem szépen,nyugodtan elalszanak a belsejében,akár több órás áztatás (nem többszörös megmosás) után kijönnek belőle,mert nem akarlak fulladásos halált szenvedni,és ilyenkor le kell merni a kukacokat a víz tetejéről,majd utána felhasználni a gyümölcsöt.
Ha a megmosás alatt az általam leírt procedúrát értetted,akkor nem szóltam.
Ha én pálinkázni szeretnék,akkor sem szeretnék rároppantani-vagy ha megpuhult az alkoholban mmm-,akár elnyámmogni pár halott kukacot,ha fehérjét szeretnék bevinni,akkor nem így fogom megtenni. :d
Egy pálinka legyen tiszta minden szempontból.
Kukacos pálinka.Hát,akármit is mondtok,nem akarnék legurítani olyat.
Semmi baja nem lesz úgymond tőle, a legegyszerűbb ha leszűritek, és utána nyugodtan fogyasztható.
Csak érdekességképp, vannak országok, ahol az erős alkoholba kígyót, skorpiót, vagy akár egeret(!) tesznek bele és megisszák, rengeteg kép is van neten,a hogy szépen benn az állat az üvegben, és arról öntik le majd isszák. Ha attól nem lesz baja az embereknek, akkor ettől végképp nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!