Jack Daniels vs Jim Beam?
Mindkettőből a normál,nem különkiadásos.
Személyes tapasztalatokat,véleményeket várok pro és kontra.
Tapasztalatlan vagyok whisky területén,érdekelne melyiket érdemes inkább megkóstolni.
Tudom,hogy nagyban függ a személyes preferenciától is,de kíváncsi vagyok mások véleményére is.
Köszi előre is!
A Jack a (jobbára marketingtevékenységgel szerzett) presztízse miatt drágább, de ma már nemcsak hogy nem jobb a Jimnél, hanem stílusban is alig tér el. Minőségben ugyanoda tenném a kettőt, de én pl. a Jacket kevésbé szeretem, mert nekem túl száraz és seízű.
Ma 14:20 nem a két alapkiadást hasonlította össze, hanem az alap Jacket a Jim Beam Blackkel. A "fehér" Jim nem erősebb és nem idősebb az alap Jacknél. Az íze sem "fásabb", bár egyesek minden ízt "fás ízként" azonosítanak a whiskyben.
(Egyébként az alapanyaguk sem „tök ugyanaz”, mivel eltér a cefre összetétele, és ez az ízükben is érezhető.)
ma 15:45
Hagy tegyek már fel egy hülye kérdést, akkor a Maker's Mart Bourbon Whisky micsoda? És a George Dickel Tennessee Whisky? És ha a bourbon nem whisky, akkor az amerikai szabályozásban miért írják úgy? Amerikában nem tudnak amerikaiul?
Ez a betűzősdi csak egy olcsó marketingmítosz 70 évvel ezelőttről, tessék már békén hagyni azokat, akik (értelmes ember módjára) 1 szónak csak 1 féle betűzését használják.
Köszi mindenkinek,sokat segítettek.
Úgy néz ki Jim lesz a szerencsés:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!