Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Többet kéne innom, hogy...

Úgysetudodkivagyok kérdése:

Többet kéne innom, hogy ellazuljak?

Figyelt kérdés

Most ittam életemben először alkoholt.Mindenhol azt olvasom,hogy az alkohol feloldja a gátlásokat és megered az ember nyelve,ellazul tőle.A haverokkal megittam egy üveg 4,5 %-ost,de semmit nem éreztem utána.Lehet többet kéne innom hozzá?Nálatok milyen mennyiség után következik be ez a hatás?

16/f

2018. máj. 13. 22:34
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Ja, hallgass csak a gyakorlott alkoholistákra, épülj le te is szépen 23-24 éves korodra a piás tivornyáktól. Aztán hátralevő életedet töltsd rinyálással, hogy milyen nehéz minden. Laza leszel, mint mindenki.
2018. máj. 13. 22:41
 2/6 anonim ***** válasza:
71%

16 évesen egyáltalán nem kellene innod.

Amúgy mindenkire máshogy hat az alkohol.

2018. máj. 13. 23:03
 3/6 anonim ***** válasza:

most tekintsünk el a korodtól

ahoz kicsit le kell részegedni

ahoz többet kell inni, de nem jó igazából semmire, alkalom adtán ha iszol annyit hogy jól érezd magad az oké, de az hogy mindíg részegre idd magad felesleges és nem egészséges, kortol teljesen függetlenül

2018. máj. 13. 23:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Egy 4,5%-os sörtöl egyetlen átlagos ember sem fog berúgni, még becsiccsenteni sem.

Az, hogy mennyitől jön el az a szint, hogy még nem vagy talajrészeg, de már érzed az meg egyéntől függ. Anno 20-on éves koromban nekem sosem volt olcsó mulatság egy haverokkal töltött este mert 4-5 sör és mellé ugyanennyi feles kellett ahhoz, hogy ugyen ne paff legyek, de már érezzem, hogy azért hatott rendesen.

Más kérdés hogy elég nagydarab is vagyok, ez sem mindegy.

2018. máj. 14. 01:31
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Nem arról van szó,hogy részeg akarok lenni,csak egy kicsit becsiccsenteni.
2018. máj. 14. 06:45
 6/6 anonim válasza:

Hát igyál kicsit többet. (tudom, hogy 18 év alatt nem lenne szabad, de szerintem mindenki volt fiatal...). Szóval tényleg csak kicsivel: Legközelebb két sör, utána három...

Arra ügyelj, hogy ne keverd a piákat, legalábbis a sört a borral ne, a töménnyel meg nagyon óvatosan, ha nem akarod kiütni magad!

Valamint: NE igyál csak azért, ha már nem esik jól, mert a haverok erőltetik, hogy "még egy kört"! - Az ember adott esetben feszülten érezheti magát társaságban, egy kis alkohollal meg ugye bátrabban szólít meg egy leányzót, de nem hiszem, hogy totál beállva nyerő parti bárki is. :)

2018. jún. 6. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!