Mi történik ha másnaposságra még többet iszik az ember?
Az egy marhaság, hogy kutyaharapást szőrével. Ezt az alkoholisták mondják, mert az elvonási tüneteket nyilván az újabb alkohol csillapítja.
A barátod lehet, - ha sokat ivott-, hogy enyhe alkoholmérgezést kapott.
Nem másnapos, hanem beteg lett az alkoholtól.
kerülje az az alkoholt, csak vizet igyon, hogy minél előbb tisztuljon ki a szervezete. Fejfájásra aszpirin.
A magnéziumot is pótolni kell, mert a sok víztől sok ki is ürül.
Ha ez sem segít, menjen orvoshoz.
"Fejfájásra Aszpirin..."
Persze, csak akkor, ha a gyomorban nincs alkohol, ugyanis a kettő együtt (szesz + szalicilát) gyomorvérzést okozhat!
.
A másnaposság elkerülhető, ha minden nap iszik, akkor 'aznapos' marad.
Én szoktam alkalmazni ezt a módszert, de csak sörrel. Másnaposan rövidet nem tudnék meginni.
Viszont amikor felébredsz kiszáradva, fejfájósan egy meleg nyári reggelen akkor egy hideg sör egy kis citromlével nagyon jól tud esni.
A barátodnak azért fáj a feje egy hét után is, mert nem csak hogy sokat ivott, de úgy sejtem sikerült hazamenet megfáznia, ne aggódj pár nap és rendbe jön.
Velem is megesett már hogy éjjel átfagyva másztam haza, és utána nem csak a pia miatt fájt a fejem napokig.
Alapvetően semmi nem történik, közvetlenül attól nem szokott baja lenni az embernek, hogy másnaposan alkoholt ivott, főleg nem egy héten át. Ahogy az utolsó írta, valami más baja van.
Az igaz, hogy a ráivás (főleg, ha már délután van) akár egyetlen pohárral is csökkenti vagy eltünteti a másnaposság szubjektív érzetét, cserébe viszont harmadnap lehet, hogy nem leszel olyan friss, mintha nem ittál volna rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!