Nem túl igényes megoldásként száraz borhoz folyékony édesítőszert keverve el lehet érni egy félédes hatását? Nem minőségi
Figyelt kérdés
2018. márc. 14. 18:59
11/19 anonim válasza:
Ha anyagi okokbol veszel olcso bort es ihatova akarod tenni, keszits forralt bort.
12/19 anonim válasza:
Az édesítőszer önmagában kevés. Szőlőlével vagy szőlőszörppel lehet úgy ihatóvá tenni a túl savanyú borokat, hogy utána ne cukros löttynek, hanem bornak érezd.
13/19 baraklay válasza:
Szőlőlé. De mindig jobb egy kevés jó, mint sok sz*r.
14/19 anonim válasza:
Tudom, ez nem a reklám helye, de a Sparban lehet két literes, PET palackos, félédes vörösbort kapni, ami egész iható. Sajnos, néha nekem is csak arra futja, azért tudom.
15/19 anonim válasza:
18-as karika.
Ha olcsón akarod "jól" érezni magad, végy egy dianáscukrot, és ..álisan helyezd el. Egyből a bélen keresztül a véráramba kerül, nem szűri a gyomor.
Kockázatok: pusztán csak hallottam, sose próbáltam, és sose próbálnám!!! (vagy pontozz le)
Vedd inkább poénnak :-), én is annak hiszem!
Elképzeltem a jövő kocsmáját...a pulton benzinkút szerű tankolókészülék...kérek egy fél finnlandiát...fogja meg a bokáját....
16/19 A kérdező kommentje:
#15 én úgy tudom ez a dianás cukor análisan dolog csak hoax, de lehet keverem és működő taktika. hát inkább nem próbálnám ki
2018. márc. 19. 22:13
17/19 anonim válasza:
Kedves kérdező,
egyetértek veled, én is csak hallottam, konkrétumok nélkül.
18/19 anonim válasza:
Ezt a dianás cukros dolgot, én most kipróbálom. Ha hajlandóak vagytok felpontozni, akkor egy óra múlva jelentkezem a tapasztalatokkal. Amennyiben nem, örökre az én titkom marad.
19/19 PetheD válasza:
18-as hozzászóló. Úgy látom, 100 %-os pontozást kaptál. Minden rendben?
A kérdésre válaszolva: a nagyon savas borokat nem lehet édesíteni. A szőlőlé vagy a must segíthet rajta, a málnaszörp is, de van egy határ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!