Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Az utobbi idoben miert nem...

Az utobbi idoben miert nem erzem meg, ha iszok?

Figyelt kérdés

Lany vagyok, par eve rengeteget jartam bulizni, akkor voltam 16-17 eves.

Mindig rendesen beereztem az alkoholt, akar 2 sort is.

Azota nem is voltam diszkoban, nem megyek bele durvan az ejszakaba,kimaradt par ev bulizas. Most vagyok 22, az utobbi fel evben a kollegakkal neha elmegyunk iszogatni, kb 3-4-5 hetente. Rendesen ontom magamba az alkoholt, magamhoz kepest. A legutobbi alkalommal megittam 6 felest, 2 vodka narancsot, 3 sort, es semmit nem ereztem. Kicsit mosolygosabb es viccesebb kedvemben voltam, de egyaltalan nem szedultem, nem volt hanyingerem, nem fajt a fejem, masnapos se voltam. Annyira ereztem be, mint regen 1 sort, 2-tol mar szedelegtem!

Nem is nagyon ettem az nap, raadasul az utobbi par honapban, miota eljarok,mindig ez van velem. Nem mintha bannam, mert tok jo, hogy semmi bajom az alkoholtol, csak nem ertem. Nem ugy van, hogy ahogy idosodik az ember, ugy birja egyre kevesbe az alkoholt?

2017. dec. 28. 10:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
16-17 évesen még kvázi gyerek voltál, most vagy felnőtt. Most még egyelőre javulhatott az alkohol iránti toleranciád. Később majd ismét romlik majd, de ebben nem látok semmi furát.
2017. dec. 28. 11:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan ahogy az előttem szóló írta. Valóban idővel egyre kevébé bírod a piát, de előbb el kell érni a maximumot ami most vagy. (Nem véletlen, hogy Amerikában is 21 éves kor felett ihatnak a fiatalok alkoholt)
2017. dec. 28. 12:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Kipróbálhatnátok egy olyan helyet, ahol nincs kb minden vizezve! :D
2017. dec. 31. 12:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem feltetlen csak beulos helyekre gondoltam. :)
2017. dec. 31. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!