Eredetileg barna volt a hajam de befestettem evkenat szokere. Sajnos az utobbi idoben nagyon roncsolta, a festes es vasalas isigy befejeztem mind ketto hasznalatat. Vettem barna hajfesteket, ami termeszetes barna de nagyon sotet feketes szinu lett.!?
Figyelt kérdés
A Fodasz szerint varjam meg meg kikopik,de a fekete nagyon roncsolja a hajat plana hogy az en hajam nagyon torodezik.
Nos,ilyenkor mit lehet tenni.
Esetleg valami amitol elobb kikopik?
2017. szept. 1. 13:02
1/2 anonim válasza:
Már befestetted, tovább nem roncsolja. C vitaminos világosítast próbáld esetleg ki, Google barátod.
2/2 anonim válasza:
Már mindegy, mert befestetted, nem fogja roncsolni.
Colour b4 hajfesték eltávolító állítólag hatásos, drogériában lehet kapni.
Ha házi praktika kell, akkor nekem a hajamon világosított a mézes, olívaolajos, citromlés hajpakolás. Nekem először látszott, hogy világosodott a hajam, de természetesen nem mentem barnából szőkére... Kell türelem hozzá, 1 hónap alatt szerintem hatásos eredményt produkálhatsz vele, ha minden héten egyszer-kétszer felkened 20-40 percre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!