Forraltbor készítéshez mit használjak?
Figyelt kérdés
Szeretnék forralt bort csinálni kb fél liter fehér borból. Almával és naranccsal. Vettem Kotányi forralt bor ízesítőt, amibe kb kivonatokból áll.
Viszont van itthon Mézeskalács alap is ugyan úgy Kotányis. Ami érdekes sokkal több dolog van benne, ami jó a forralt borhoz.
Fahéj, szerecsendió, gyömbér, szegfűszeg, ánizs és ilyenek.
Szerintem csak a színét rontaná el, de ha rendesen fűszereket használnék - ugyan ezeket - az is elrontaná, de a forraltbor ízesítő egy fehér átlátszó akármi :D
2017. dec. 18. 15:45
1/1 Mojjo válasza:
Esetleg próbáld ki ezzel is és azzal is ;)
Mondjuk én soha nem használnék porokat forraltborhoz (meg fehérbort sem :D), de az más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!