Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A 10%-os Faxe sör tényleg bűn...

A 10%-os Faxe sör tényleg bűn rossz ízű?

Figyelt kérdés

2017. nov. 22. 23:03
 1/7 anonim ***** válasza:
44%

nem.

de ízlés kérdése. nem mindenki szereti ugyanazt mint a masik

2017. nov. 22. 23:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem rossz.
2017. nov. 22. 23:37
 3/7 Phoney ***** válasza:
72%
Hát én sok mindent megittam már, de ez az ital a rémálmaim listáján van. Alapvetően szerintem egy átlagosan gyenge sör volna, de azzal, hogy kétszeres az alkohol, ugye kétszeres (vagy többszörös) az erjedéstermék is, amit egy ilyen jellegű sör nem bír el, így irgalmatlan émelyítő szaga-íze van. Persze lehet, hogy aki olcsó sörökben veterán, azt nem zavarja ennyire.
2017. nov. 23. 07:43
 4/7 anonim ***** válasza:
38%
Jónak nem jó különösebben, de nem is rosszabb mint egy Rastinger Srong vagy egy Borsodi Bivaly, az Argus Strong is csak egy picit jobb. Aki az ilyen malt likőr söröket kedveli az nem fog panaszkodni rá.
2017. nov. 23. 08:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem a 8.3-as barth's-nál jobban ízlik. Hiába 10%-os annyira nincs szeszes íze mint annak.
2017. nov. 23. 18:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ízlett, párszor kóstoltam, szerintem alapvetően nem egy rossz sör, de ez emgint ízlések és pofonok.
2017. nov. 24. 00:14
 7/7 anonim ***** válasza:
#4 vagyok, az lemaradt, hogy a legjobb ilyen olcsó erős sör az a Bavaria 8.6 extreme 10,5%, sokkal könnyebben iható mint bármelyik a felsoroltak közül, Magyarországon sajnos nagyon ritkán kapható.
2017. nov. 24. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!