Palinkat, h ne legyen olyan rossz ize, mivel lehet keverni?
Figyelt kérdés
2017. júl. 23. 20:29
1/13 anonim válasza:
Kanállal :D
Amúgy ha nem szereted az ízét miért nem iszol mást?
2/13 A kérdező kommentje:
Mert nincs mas:D
2017. júl. 23. 20:34
4/13 anonim válasza:
Oh értem:D
Akkor tényleg valami gyümölcslével próbálkozz, olyannak aminek szereted az ízét.
5/13 anonim válasza:
Én sem szeretem az ízét, de mivel ez egy elég tömény ital, tisztán iszom és utána gyorsan iszok rá pl gyümölcslevet. Ha keverem, sajnos attól még érzem az ízét.
6/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, sejtettem, h valami gyumolcslevel szoktak, csak gondoltam azert rakerdezek, nehogy itten bajok legyenek :D szerencsemre pont van itthon oszibarackle
2017. júl. 23. 20:45
7/13 anonim válasza:
De miért iszod ha nem szereted? Én inkább nem innék, ha csak olyan van itthon amit nem szeretek. Én amúgy néha tonikkal is keverem, de csak a barackpálinkát.
8/13 anonim válasza:
Mézzel. Egy felesbe tegyél egy kávéskanállal.
9/13 DnPlymn válasza:
Vodkával :D
De amúgy ha jó fajta házi pálinka, akkor nem érdemes keverni, mert magában sem rossz. Ha rossz fajta, akkor meg mindennel elbassza az ízét, így nem javaslom.
Amennyiben kötelező jelleggel úgy a tonik, sprite működhet..mert lágyítják.
Ha nem akarod gyengébbre, úgy fél liternyit keverj össze mézzel és hagyd állni egy ideig. Talán ez a legideálisabb számodra.
DE! A pálesz + kísérő kombó a legjobb.
10/13 anonim válasza:
Tipikusan az a rövidital, ami nem jó long drink alapanyag, viszont egy jó körtepálinka rostos vagy szénsavas körtével, egy barackpálinka őszibaracklével abszolút passzol. Ha jó a pálinka, ki sem érzed belőle, mintha csak gyümölcslevet innál. Ha rossz a pálinka, az kilóg mindenből, szóval azzal kár kísérletezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!