Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Melyik boltban vesztek alkoholt?

Melyik boltban vesztek alkoholt?

Figyelt kérdés
Töményre gondoltam. Eddig tesco ban vásároltam, ti hol szoktatok?
2017. nov. 20. 17:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Tesco vagy Spar, de csak akkor, ha épp akciós.
2017. nov. 20. 18:00
 2/10 anonim ***** válasza:
15%

Alkoholt a gyógyszertárban.

Alkoholtaltamú italt-bevásátló központ,dohánybolt,szeszfőzde és a legjellemzőbb ajándék.

2017. nov. 20. 18:39
 3/10 anonim ***** válasza:
45%
Csakis tesco :)
2017. nov. 20. 19:33
 4/10 anonim ***** válasza:
50%
Hát én legszívesebben ismerőstől házi pálinkát.Olcsóbb és sokkal finomabb+tudom miből készült.
2017. nov. 20. 20:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Metro. Reál c+c, Penny market. Tescoba csak akkor ha jó akció van meg kupon is van az újságba egyszerre, vagy ha ki van árusítva valami. Alapból rohadt drága ott a pia.
2017. nov. 20. 22:51
 6/10 anonim ***** válasza:
Épp amerre járok, igaz csak Unicumot szoktam venni, általában 3-4 havonta.
2017. nov. 21. 00:19
 7/10 anonim ***** válasza:
74%

Ha tudok, akkor sört a Lidl-ben, bort a Tescóban vagy Sparban, TÖMÉNYT A TESCÓBAN.

Ott kapható minden alap és azon túl is sok, ár/érték arány nagyon jó, rengeteg akció szokott lenni különböző töményekre. Elsőre megtaláltad már a jó helyet erre, nem érdemes máshová menni.

2017. nov. 21. 12:29
 8/10 Phoney ***** válasza:
74%

Egy helyi italboltban. A töménykínálat veri bármelyik hipermarketét (minden árkategóriában), és átlagban az árak is sokkal jobbak. Igazából akkor kezdtem értelmesebb italokkal foglalkozni, mikor rájöttem, hogy azoknak a teszkóbeli „˜drága italoknak” a többségét olcsóbban is meg lehet venni.

Nem minden italkereskedésnek van alapból fantasztikus kínálata, de ha szólsz, hogy neked ez vagy az kéne (ami Magyarországon amúgy forgalomban van), akkor van, amelyik hozat neked.

2017. nov. 21. 13:10
 9/10 A kérdező kommentje:

2.

ez nagyon sz...r poén volt

2017. nov. 21. 13:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Ritkán iszom alkoholt, és akkor is keveset, de ha már veszek, akkor legyen vagy különleges ízű, vagy pedig minél erősebb. Coop-ban szoktam venni sört, gyümisört, saját márkás (Coop) kisüveges pálinkát, vagy pedig a Spar-ban kukoricasört, kisüveges Jack Daniel's-t, vagy St. Hubertus-t.
2017. nov. 22. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!