Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mit csináljak hogy elkerüljem...

Mit csináljak hogy elkerüljem a másnaposságot?

Figyelt kérdés

Nem nagyon bìrom a piát, de ma vodkát szeretnék inni

Mennyit igyak hogy ne ártson meg nagyon?

Eddig még nem ittam rövidet

19/L

2017. nov. 4. 07:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt mondom piálás előtt és közben is sok kaja, illetve piálás közben és után sok víz. Ezen kívül javaslom hogy ahova lefekszel vigyél be egy flakon vizet. Tapasztalat hogy sokszor felébredek éjjel részegen arra hogy mocskos mód ki vagyok száradva, hiába iszok meg lefekvés élőtt 1 liter vizet. Ilyenkor elég lusta az ember felkelni és elmenni inni, szóval jó ha ott van a kezed ügyében a víz. Ne feküdj vissza kiszáradva! Ha felébredtél, akkor igyál.
2017. nov. 4. 14:05
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Eszedbe ne jusson algopyrint bevenni!!! Hogy lehet ilyen felelotlen tanacsokat adni....
2017. nov. 4. 17:16
 13/16 anonim ***** válasza:

12.

Mert? Mi lesz akkor?

42 éves vagyok, voltam ittas már párszor (pár százszor). Nekem mindig bevált.

Azt nem mondom, hogy feltétlenül egészséges, no de italozni sem az.

You play - you pay. Ha tuti nem akar rosszul lenni valaki, akkor ne igyon.

2017. nov. 4. 17:30
 14/16 anonim ***** válasza:

Vicc nélkül nekem az segít a másnaposságon, ha reggel a nagyon sok víz (2-3 liter) mellett megiszom egy doboz átlagos (4-5%-os) sört is.

23/F

2017. nov. 5. 12:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Lefekvés előtt vegyél be 2 aspirint.
2017. nov. 5. 15:04
 16/16 anonim ***** válasza:
ne igyál olyan sokat hogy full részeg legyél, és piálás közben FOLYAMATOSAN igyál vizet, minden kör után 1-1 pohárral. ha reggel mégis boxolnak a majmok a hasadban, fáj a fejed, émelyegsz, akkor calcium+magnezium pezsgőtabletta, másnap is sok víz, sok alvás, fürdés, uborkalé, kávé citromlével, mama húslevese, etc
2017. nov. 6. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!