1/20 anonim válasza:
Ha miután berúgtam sok vizet iszok, akkor nem leszek másnapos akkor sem, ha 8-10 sört benyomok, viszont ha ezt nem teszem meg akkor nálam 7 sör az az adag, ami elég ahhoz hogy összehánnyam magam (bár nem iszok gyakran ennyit)és ilyenkor vagyok másnapos.
2/20 V. Péter válasza:
5 liternél szédülök, 10nél már alig látok.
3/20 anonim válasza:
Sörtől szerencsére nagyon ritkán vagyok másnapos (más piától viszont állandóan), de ha nem alszom ki magam rendesen akkor kb. 6-7től már jelentkezik. Konkrétan sörtől egyszer voltam nagyon másnapos de akkor megittam egyedül egy partihordót meg rá még 4 sopronit.
4/20 Deluxe1 válasza:
Nem tom egyszer este 6tól 9-ig 23 ü sört ittam másnap délben folytattam és semmi.
5/20 anonim válasza:
Régebben 10-15 lement és semmi bajom sem volt kivéve az emlékezetkiesést....
ma már sajna 8-10sörtől is másnapos vagyok.
Ahogy öregszem úgy romlik ez az állapot.
F@sz kivan!!
Éppen a harmadikat iszom.
6/20 anonim válasza:
Minden nap bebaszok, sosem vagyok másnapos
8/20 anonim válasza:
Ha minőségi sört innál nem lenne bajod. Sajnos itt H-ban általában csak a külföldi multi cégek kotyvaléka kapható!!
9/20 anonim válasza:
Hé, te! Hogy Bírod a piát?
Hát az első 5 litert jól, a 6.-nál elkezdek kötekedni és te?
Viccelsz? Whiskyn nőttem fel!
10/20 anonim válasza:
tegnap 14:00.
Nekem a Radebergertől meg a Bittburgertől is fáj a fejem ugyanúgy mint a Sopronitól.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!