Mi az anyag vagy ital ami meggátolja az alkohol okozta másnaposságot?
nem meggátolja, hanem max. segíti a kijózanodást
korhelyleves
tudok egy olyan anyagot amitől nem leszel másnapos: Víz.
természetesen ezt nem alkohol mellett, hanem helyett kell inni.
Hát, én azt szoktam csinálni mikor nagyon rottyon vagyok, hogy ha hányingerem van, hányok egyet xdd aztán nagyon sok vizet iszok, valamint kávét is, de nem túl sokat, beveszek 1-2 alogpyrint, aszpirint és akármennyire nem kívánom a kaját, eszek, mert minél tovább húzom az evést, annál rosszabbul leszek, Tehát, eszek valamit, ami lehetőleg sós és mozgok, mert bár semmi energiám hozzá, a sok fekvéstől csak rosszabbul leszek.
Az, ha felkelsz és másnaposan ébredsz, úgy orvosolható még, hogy iszol valami alkoholosat, de ez azért nem ajánlott, mert egyre hosszabb idő lesz, mire teljesen "rendbe jössz".
Amúgy úgy tudod megelőzni a másnaposságot, ha viszonylag nem keversz alkoholt (ez a része nekem soha nem jön össze) és mielőtt kidőlsz a buliból/ban, igyál vizet és teljes részegségben soha ne feküdj le aludni, mindig próbálj meg előtte kijózanodni. Még jobb, ha lefekvés előtt még eszel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!