Ti rúgtatok már be unalomból?
Figyelt kérdés
Nekem van ez a hülyeségem, hogy magányos estéken előveszek némi piát, és addig iszom míg fel nem kelek reggel és nem emlékszem rá, hogy feküdtem le. Nem tartom magam alkesznek, bár ez a kedvenc elfoglaltságaim között van :D2017. okt. 30. 21:19
1/13 anonim válasza:
Nem még soha, pedig azért szokásom felönteni a garatra. De ez az egyedül berúgni otthon dolog szerintem már bőven az alkeszséget súrolja.
2/13 A kérdező kommentje:
Pedig szerintem logikus. Nincsenek gáz képek, videók, józan haverok, akik röhögnek rajtad, és ha hánysz, nem nevetnek ki és gúnyolnak, hogy úgy iszol, mint egy lány... senki nem hívja a mentőket, így nincs detox. Ha meg ott halsz meg, tökmindegy, mert nem szenvedsz.
2017. okt. 30. 21:51
3/13 anonim válasza:
Szerintem ez nem egészséges, szokj le róla. Berúgni nem szoktam egyedül unalomból, de szívesen megiszom egy sört egyedül vagy egy-két fröccsöt (ennyit is megérzek, mert lány vagyok).
4/13 anonim válasza:
Én szoktam egyedül inni, és a legutóbbi sajnos ilyen volt. Hát én már azért alkesznek tartom magam emiatt, bár én kreatív munkához is kötöm, pl. este csinálok valamit és iszom hozzá, legutóbb sajnos kimerült az egész youtube videók bámulásában és hajnali mosdóba hányásba.
Elég lehangoló tud azért lenni.
Vagy te mit cisnálsz közben?
5/13 anonim válasza:
Szia!
Szerintem alkoholista vagy, fordulj pszichológushoz!
6/13 anonim válasza:
Én szoktam egyedül de nem feledésig.Néha jo kiengedni a gözt amugyse jön velem soha senki én megszoktam h egyedül megyek valahova beülni párom néha velemtart de neki vannak barátai szal ö nem érti meg
20N
7/13 anonim válasza:
Mi az, hogy unalomból? Én már rúgtam be szórakozottságból is!
8/13 anonim válasza:
Magamban nem iszok,az unalmas...
9/13 A kérdező kommentje:
általában Így jártam anyátokkalt nézek közben, és elképzelem, milyen lenne, ha nekem is olyan életem lenne... szóval, ja. Én is kretaív elfoglaltsághoz kötöm..
2017. okt. 31. 07:58
10/13 anonim válasza:
Előfordul sajnos. Olyankor jobb kedvem van és gyorsabban eltelik az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!