Ti hány évesen rúgtatok be legelőször?
Hogyan "éltétek" meg?
Bírtátok a piát? Hogyan nyilvánult meg az, hogy ittatok? (Ezt úgy értem, hogy mit csináltatok? Nevettetek mindenen, vagy sírtatok, stb...)
Bár én magam szeretem a jó minőségű italokat és tizenévesen is megengedett volt számomra, hogy koccintsak a felnőttekkel ünnepek alkalmával, legtöbbet áprilisban sikerült innom, amikor is egy díjátadó után ingyen volt a pezsgő. Kicsit nehézkesen jártam, de amúgy rettentő boldog voltam, hazaérve pedig halálra idegesítettem páromat azzal, hogy könyvekről beszéltem. 18 voltam.
Bulik alkalmával mindig iszok, de igazából nem sokat ártanak, csak kicsit érzem a hatásukat. Szeretem a minőségi alkoholokat (BB muskotályos pezsgő, krémlikőrök, martini, tokaji sokputtonyos aszú), de ezeket csak mértékkel iszom, mert amúgy nagyon megártanának. :D Jobban, mint egy l sör vagy bor.
19L
13-at töltöttem be, rá 4 hónapra, de nem volt nagy durranás, aztán még párszor olyan szinten, hogy kicsit szédültem, mosolygósabb voltam. Aztán 14 és fél évesen először rendesen, mikor már nem láttam jól, dülöngéltem. Végül rá 3 hónapra , 2012 decemberben úgy, hogy beájultam, behánytam, visszakézből pofoztak fel izomból, meg se éreztem. Nagyon jó volt addig, amíg emlékszem, aztán az utolsó emlékkép után GAME OVER, mikor felébrettem, megijedtem.
és nem én rúgtam be aznap a legjobban..
Azóta volt pár enyhébb és durvább berúgásom, sajnos 5-ször még hánytam is azóta...
15F
De hidd el, ha már hánysz, azzal hazavágtad a bulit, beégetted magad és kiszúrtál a többiekkel. Talán nem nagyon, de valamelyest mindenképp, így ezt nem ajánlom senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!