Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ti hány évesen rúgtatok be...

Ti hány évesen rúgtatok be legelőször?

Figyelt kérdés

Hogyan "éltétek" meg?

Bírtátok a piát? Hogyan nyilvánult meg az, hogy ittatok? (Ezt úgy értem, hogy mit csináltatok? Nevettetek mindenen, vagy sírtatok, stb...)

2013. szept. 28. 12:28
1 2
 11/12 anonim válasza:
Hát behányni elég nagy szégyen... És sok nyoorult meg azzal rajol, hogy ő 5x hányt egy nap alatt. És nem tudom mit vár, de csak lehülyzem, mert akkora hülyeség trottyig inni magad... De tizenévesen sokaknál az a divat... Lerugnám mindet. És ha egy-egy hányóst nem hívsz meg, egy buliba, akkor te vagy a mocskosg...inyomo.ultköcsög. Mondjuk én alapból nem iszok szarokat, házi pálinka, házi bor, esetleg sör, de minőségit. Szóval itt nincs tabis, meg 1500 Ft/l-es rottyvodka. Pálinkából is van a kóstolós, ami olyan 35-39° és van az ütősebb, ami 48-49°. Ha valakinek mindegy, csak üssön, akkor ezt kap, akik normálisan, elitebbet akarnak, azok valamelyik ínyencebből kapnak. Bodza, eper, cseresznye, meggy, sárgabarack, őszibarack, körte, meg van még párfajta. Szilvát, almát, vegyeset meg mindig erősre hagyatjuk, azok nem igazán ínyencek. Azok a tipikus mindegy csak üssön. Azzal a korláttal van a baj, az 50liter 86%-os Hát egy olyan 90-110 liter jön ki, egy évre, és van hogy nem elég. :) Amikor egy-egy összejövetelkor elrepült 3-4-5 liter. Meg nagyfaterrel is csak iszogatunk. :D Ó, még ezt kóstoljuk meg, ó még azt. Aztán a 30 fő 40 fele megindult, mint valami elmegyógyintézet xD. Városba már biztos a nyakunkon lett volna a rendőrség :D ilyenkor örülök, hogy tanyán lakunk. :D Nem igen lehetett megállapítani, hogy ki a nagyobb marha, aki a karámon belül, vagy kívül volt. :D És senki nem itta magát taccsra, bár másnap reggel sokan keltek össze-vissza, én pl a sörpadon aludtam, fejemmel egy tányér krémes sütibe. xD Gyönyörű napunk volt. :D és mindenki emlegeti azóta is. :D Ki ezért, ki azért. Akiért reggel úgy jöttek, hogy mi a jó k...a anyát csinált, úgy volt hogy 3-ra otthonlesz xd anyuka agybaj és szívroham határán, mert persze ki vette fel a telefont? Hát senki. Anyámék meg megőrültek, mert mindenki őket hívta, amíg ők oda voltak valami kiállításon. xD na azóta nem támogatják az efajta ünnepléseket. :) De azért néha beiktatunk egy hasonlót, csak nem gyűlünk össze 30-an. :) Pálinka, bor, sör, kemencés malac, slambuc, pörkölt. Hát kell ennél több egy felejthetetlen bulihoz? Haverok! xD
2013. okt. 10. 22:00
 12/12 anonim válasza:

15. születésnapom előtt 4 hónappal,egy szülinapi bulin.

Előtte szinte egy kortyot sem ittam,ott meg aztán rendesen,sört,vörösboros kólát,pálinkát,pezsgőt és vodkát,nem kis mennyiségben.Nagyon jól éreztem magam addig,amíg nem ütöttem ki magam,mindenen nevettem,énekeltem,elvesztem,őszinteségi rohamom volt,nem tudtam menni,aztán hánytam,majd elaludtam.Másnap nem sok mindenre emlékeztem,és iszonyúan szégyelltem magam.Azóta csap párszor rúgtam be,és nem ennyire.

17/L

2013. okt. 20. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!