Hány éves korotokban rúgtatok be legelőször? Megbántátok? :D
Figyelt kérdés
15/L2013. júl. 15. 13:24
1/22 anonim válasza:
15 voltam. Meg is bántam, meg nem is. Csúnya volt, de azóta legalább tudom, hogy hol a határ és csak óvatosan lépem át. :-)
21L
2/22 anonim válasza:
14 evesen. Nem bantam meg, nagyon jo este volt. 24/F
4/22 bumbi02 válasza:
19 évesen,és nem bántam meg.. EGyszer-egyszer belefér:9
5/22 anonim válasza:
15 és nem bántam meg,azóta is a vodka nevű pszichológussal könnyítek,ha éppen bajom van,olcsóbb,mint az igazi sé egészségesebb is,mint a pszicho gyógyszerek,bárki bármit mond.
Bár igazából már rég kellett hozzányúlnom...
6/22 anonim válasza:
Úgy igazán még nem rúgtam be. Itthon szoktam néha iszogatni, de nem rúgtam még be. Igaz, egy egérnek való adag alkohol is a fejembeszáll. Társaságban a hétvégén ittam először, de csak mértékkel. 14/L
7/22 Justicar válasza:
Mérték a vödör, tartó az asztal!:D
8/22 anonim válasza:
Hát az a kimondott földönfekvekapaszkodóselázás nekem a 18. születésnapomon volt. Másnap rájöttem, hogy 10-12 vodka, és 4 liter sör segítségével, képes vagyok a teleportálásra, és áthatolni a tér-idő szövetén. Máig sem derült ki, hogy kb. 02:00-10:00 között mit csináltam, és hogy kerültem haza. Nem bántam meg. Aztán már tudtam, mit-mivel lehet, és mennyit :D
9/22 anonim válasza:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ugye?nagy élmény...
De elég NÉHA
10/22 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, hogy válaszoltatok! :)
Olyan, hogy azt se tudom, hol vagyok, még sose volt. 14 éves koromban itattak egyik este. Vigyorogtam mindenen, meg néha elszédültem, ha felálltam :D
2013. júl. 15. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!