Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hány éves korotokban rúgtatok...

Hány éves korotokban rúgtatok be legelőször? Megbántátok? :D

Figyelt kérdés
15/L
2013. júl. 15. 13:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

14 éves koromban volt az első keményebb piálásom, az első black out-os, teleportálós ivászat szintén 14 éves koromban volt.

Az első hardcore piálást egyeltalán nem bántam meg, 1 üveg pezsgő, és 2 liter sör után rájöttem, hogy tudok táncolni, és hogy zakóban igenis lehet hóangyalt csinálni, attól függetlenül, hogy mit ordibálnak miközben szaladsz ki az ajtón.

Az egy évvel későbbi black outos esetet csak másnap bántam, de akkor nagyon. Világfájdalmam volt, buktam egy lányt, úgyhogy "jó kedvemben" vettem 1200ft-os vodkát.

Arra emlékszek, hogy 9kor kezdtem el inni, 2kor a konyhában ébredtem, telefonnal a kezemben (ébresztő keltett), és a wc felé csúsztam. Többre nem emlékszek, de amíg intoxikált voltam, biztosan nem szomorkodtam a lány miatt! :)

15/f

2013. júl. 15. 22:04
 12/22 anonim ***** válasza:

Az első berúgásom 13 évesen volt. 2 db 1:2-es vodkanarancsot ittam egyik haverommal, haza nem tudom hogy értem, de azt igen, hogy a folyosóról lehánytam. :D

Az első "blackout" estém 15 évesen volt, a gimis farsangon. Vagy 6-7 deci töményet gurítottunk le fejenként barátnőmmel, egyik haverommal és az akkori csajával egy-másfél óra alatt... Volt közte whisky, vodka, kis házipálinka, unicum, és portorico is... Úgy 10 körül érhettünk be a buliba, és állítólag még füveztünk is... A sztárvendég Dj Szathmári volt, és a képszakadás utáni első emlékem, hajnali 2 körül, hogy mindenki kiabálja "Viszlát Szathmári" én meg odafordulok barátnőmhöz: "Itt volt Szathmári?" :D

Egyébként ezen kívül sosem volt képszakadásos estém, pedig fősulin ennél jóval többet ittunk... :D

2013. júl. 15. 22:33
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
15 lehettem. Nagyon jó buli volt a barátaimmal. Csúnyán bevodkáztunk. Viszont megbántam mert az első csókom is ekkor volt a szomszéd lánnyal, akivel együtt nőttem fel, sőt kb 2órát csöcsörésztem. Na reggel bántuk is ám rendesen. Évekig kerültük egymást, de mára már jót nevetünk rajta :)
2013. júl. 16. 01:25
 14/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy ezt lehet-e képszakadásnak nevezni, hogy egyszer itthon ittam kb. 4 dl házipáleszt, elaludtam, reggel pedig arra keltem, hogy szétvan dobálva minden a szobámba, és víz van az ágyam allatt.
2013. júl. 16. 08:17
 15/22 Justicar ***** válasza:
Miért isztok magatokban?
2013. júl. 16. 12:54
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Tök egyszerű ha iszunk miért iszunk magunkban.

Ha nyomás van rajtunk,nagy a stressz vagy szerelmi bánat van,akkor ha egyedül maradsz, jobban előjön a gond.

Viszont ha haverral vagy stb az kikapcsol magában annyira,hogy kevésbé tudsz a problémára koncentrálni.

2013. júl. 16. 14:58
 17/22 Justicar ***** válasza:
Igazad van, emésszétek akkor magatokat. Épp ezért (is) vannak a barátaitok, hogy megszabadítsanak a problémáktól.
2013. júl. 16. 15:36
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

4, és nem viccelek, megtaláltam egy literes sörösüveget, és jól meghúztam. Nagyon nem emlékszek mit csináltam, de állítólag jó nagy vigyorom volt egész este.:D

Azóta viszont nem rúgtam be.:D 15/L

2013. júl. 16. 21:18
 19/22 walk w1th mee ***** válasza:
100%

14évesen...először,bevodkáztam meg söröztem,a discoig alig tudtam elmászni a kerités segitségével :D

a másik nagy hardcore ivászat a 15. szülinapomkor volt szilveszterkor,garone+vodka volt a legtöbb amire emlékszem,9x hánytam össze a házat,haverral váltásban másztunk kifele hányni:D

a legutobbit leirom...

narancsvodka+5-6 doboz sör+2féle pálesz annyit tett hogy csak arra emlékszem amikor felszálttam a vonatra és leszáltam:D

elmondások szerint a vonatba behánytam,és az állomáson a kút sem maradt szárazon:D

.1ik bulin meg egy 5perces utat 1óra alatt tettünk meg a bandával:D

2013. júl. 20. 16:34
 20/22 anonim ***** válasza:

17 évesen, azt a konkrét estét megbántam meg néhány későbbit is, de úgy általánosságban nem.

21f

2013. júl. 23. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!