2/6 anonim válasza:
Szerintem észrevehető észrevehető elváltozást nem okoz. Voltam Villányba, a pincesoron vettem bort, amit műanyag palackba "csomagoltak". Ha jelentős lenne a minőség romlása, akkor ezt a megoldást biztosan nem alkalmaznák!
4/6 Phoney válasza:
A gyenge láncszem nem az lesz, hogy műanyagban tároltad, hanem hogy hány napja érintkezett először levegővel, mert azóta lassanként romlik. (A borászok normálisan védőgázzal vagy színig töltve palackozzák.)
5/6 anonim válasza:
Ugyan mi baja lenne? A pálinkának se lesz mert az se marja meg a pet palackot nemhogy a bor. Gond abból adódhat ha darabban van de az se két nap alatt.
6/6 anonim válasza:
Olyan, hogy műanyag üveg nincs, nem létezik.
Olyan van, hogy üveg, meg műanyag palack.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!