Lehet a sört valahogy otthon ízesíteni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van otthon perlenbacher sör (festbier) ami nem rossz, látszatra félbarna, bár világos van ráírva, ráadásul kukoricadarával sincs televágva, az illata is kellemes, viszont az íze teljesen átlagos. A kőbányainál kevésbé keserű, minőségibb, de kissé mégis kesernyés, utóíze is alig van. Lehet tenni vele valamit, hogy ne legyen ilyen vérszegény?2017. okt. 27. 20:29
1/5 anonim válasza:
Csinálj forralt sört. Fent van a neten a recept, nem gondolnád, de finom.
2/5 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Én egy időben mézet és vajat tettem a meleg sörbe és felhabosítottam (a vajjal kávéban is így bánok el). Ez nekem ízlett, de sokan meg nem innák, az ízlés már csak ilyen.
3/5 anonim válasza:
Lehet pl. Vaniliás cukorral. Egy fél liter sörbe öntsél egy tasak vaniliás cukrot és keverd jól bele. Finomabb, lágyabb lesz az íze és kissé vaniliás illatú.
4/5 anonim válasza:
Gyümölcsöt, cukrot, fahéjat, kakaót, vajat
5/5 anonim válasza:
Ha szereted az ízesített söröket, otthon is tudsz bele csavarni citromot, narancsot, vagy amit szeretsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!