Hogyan tudnék otthon dohányt ízesíteni?
Figyelt kérdés
Mindegy milyen ízű, csak ne legyen mérgező.2016. dec. 18. 18:21
1/4 anonim válasza:
Szerintem facsarj bele valami gyümölcsöt, gyúrd össze aztán hagyd kicsit száradni, ha szükséges, mert érzed hogy nem tudnál rendesen tölteni. De ne hagyd kint sokáig mert akkor nagyon elszárad.
2/4 anonim válasza:
Mentoloshoz van egy tuti receptem. Gyógyszertárban lehet kapni mentol-kristályt. 10 grammból fél mázsa dohányt meg tudsz vele mentolozni kellemesre. Befőttesüvegbe háromnegyedig szórsz dohányt, minél lazábbra, negyed késhegynyi kristályt szórsz rá, aztán becsukod és felrakod a radiátorra egy-két éjszakára.
3/4 A kérdező kommentje:
Mennyiért tudok mentolkristályt beszerezni?
2016. dec. 19. 20:13
4/4 anonim válasza:
Már nem tudom az árát, de nem nagyon drága dolog. Ellenben nagyon pici kell belőle, így relatíve igen olcsó ilyen célra. Talán egy kiló dohányhoz használtunk egy-két grammnyit, így az ára konkrétan eltörpült, jelentéktelenné vált a dohányé mellett.
Oké, fentebb azt írtam, fél mázsa, az amolyan költői túlzás volt :) A lényeg, hogy tényleg nagyon kevés kell belőle, ki mennyire mentolosan szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!