Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Jó élmény volt az első berúgásod?

Jó élmény volt az első berúgásod?

Figyelt kérdés
nekem nagyon:D ötödikes osztálykiránulád (helszínt eseményt írd le!)
2010. máj. 28. 23:06
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

nekem nagyon jó élmény volt :)

koncert közben volt és így a zene is adta a hangulatot keményen :D meg a sok pia :P

15/F

2010. máj. 29. 19:39
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Jó későn, már egyetemista korban történt. Rumos colat + vodka narancsot ittam. Sokat beszéltem és nevettem, meg kissé dülöngélve mentem a WC-be. (egy szinttel lejjebb) Filmszakadás nem volt, és a másnaposság sem volt annyira vészes.
2010. máj. 30. 22:14
 23/31 anonim válasza:
90%

2007-ben volt a Metál Fesztiválon-Miskolcon. Hát mit ne mondjak elég szépen beálltam, legalábbis magamhoz képest! Pedig olyan nagyon nem ittam sokat, igaz haverék szerint nem igazán jó sört energia itallal keverni, na én megtettem! Az akkori párommal mentem meg a haverjainkkal bulizni, és kellő mennyiségű pia után rámásztam a barátnőmre, és fogdostam a melleit, meg a pasiját összekevertem a sajátommal! És mindenkiről le akartam venni a pólóját, mondván nekem ilyen még nincs és tetszik! Meg barátomat akartam "szexuálisan zaklatni"! És még a biztonsági őrök is kérdezték, h minden okés-e?! Aztán hamarabb kellett eljönnünk és én az utca közepén ültem, h maradni akarok! 3-an sem tudtak olyan nagyon profin megtartani, és haver keresztet vetett nekem, h káó! Na kb. ennyi. De ezt is hallomásból tudom, és a legfurább az, hogy nem is rókáztam, csak öklendeztem!

21/lány

2010. máj. 31. 15:17
 24/31 anonim ***** válasza:
90%
Hál istennek nem volt még ilyen, nem tudok beszámolni róla.
2010. jún. 1. 19:55
 25/31 Főzős Laci ***** válasza:
73%
kifejezetten rossz élményvolt.egy diszkóban történt,és hánytam többször.a berúgás nem lehet cél,mert logikátlan,hogy az amit leengedsz a torkodon-azt utána kirakod.minőségi italfogyasztás,és csak 1 féle!!!
2010. jún. 2. 21:37
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

B*zdmeg ötödikes... És még büszke is vagy rá. :S Vigyázz milesz veled.

Én 17 voltam, diáknapok voltak, és azóta nem iszok Hubertust :D

22/F

2010. jún. 3. 02:54
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
15 évesen. Egy parkban kezdtük, utána a városba sétálgattunk. Késöbb az összes barátnöm egy házibuliba kötött ki, én meg még az egyik barátnőm kint maradt. Ismeretlen pasiknál aludtunk de nem csináltak velünk semmit, elég vicces volt :D
2010. jún. 12. 16:04
 28/31 anonim válasza:
100%
Jajj én úgy emlékszem rá mintha tegnap lett volna :Dtegnap is volt xDD 12 vok és volta szüreti bál én meg vagy 1,5 liter sör után csak mosojogtam mint a vadalma xDD meg mikor valaki hozzámszólt hogy hé Ricsi én szakadtam a röhögéstől xDD meg persze a hazamenetel én elég messze laktam és 1 csövessel nem voltam jóba:D cigányokat is láttunk és egy pedofil is lakott a faluba... meg az utcánk előtt van 1 hótt kisérteties ház amibe meghaltak... és zsákuccába lakok. szval elég durva volt hazamenni ojan részegen hogy 1 macskát hörcsögnek látsz meg mikor rádfújnak elesel :D de elég jóvolt :D első ivászat :D
2011. okt. 2. 09:56
 29/31 anonim ***** válasza:

3.-as egyetemista voltam, vodka narancs és rumos kóla rendesen berúgtam, de nem volt olyan vészes a másnap. Jól éreztem magam, cigivel is megkínáltak (előtte sohasem szívtam), se jó, sem rossz nem volt, nem kezdtem köhögni, de semmi extra nem volt benne ahhoz, hogy józanul is kipróbáljam. Na de a berúgás jó volt, még többet beszéltem, mint amúgy, meg röhögtem.

38F

2011. okt. 3. 00:04
 30/31 anonim ***** válasza:
Ja a helyszín kimaradt: Veszprém, Cimbora. Természetesen csoporttársakkal voltam.
2011. okt. 3. 00:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!