Jó élmény volt az első berúgásod?
15 évesen 3 haverommal elindultunk a bp-i utcákat járva. én többnyire csak vodkáztam. Össze is hánytam magam. Különösebb másnaposságot nem éreztem. Azóta eltelt 6 év és csak egyszer hánytam azóta, pedig viszonylag rendszeresen iszom.
Általában a hibák amiket elkövet az ember a következők:
1. Első piáláskor nem tudja, hol a határ és részeg állapotba amúgyis nehéz az ítélőképessége. -> Hányás a vége.
2. Amikor még kezdőpiás valaki és egyszer elmegy egy házibuliba és mindenfélét összeiszik. Na ennek is hányás a vége általában.
3. Szar bórból sokat inni.
4. Ha valaki valami rohadt erős piából pl. Vodkából megiszik egy egész üveggel. -> Nem feltétlen hányás a vége, sok értelme nincsen.
Elmondom, hogy viselkedik egy jópiás:
1. Sörrel alapozik. Néha becsúsztat magába valamilyen felest. És időben abba hagyja a piát és inkább csak cigizik. Másnaposság se olyan vészes ezek után. Sőt színte nincs is. Ha esetleg mégis lenne igyon szénsavas üdítőt vagy valami koffeines cuccot.
2. Ha valaki borral kezd, akkor maradjon meg is annál. Nem érdemes ezeket az olcsó lőréket mindenféle más alkohollal keverni a gyomrunkban.
16 voltam, Balatonon, szüleim kollégáival, a sör-pálinka koktél egy kicsit sok volt.
egyik ismerősöm látott és azt mondta:"Úgy issza a pálinkát, mint ha gyümölcslevet inna."
Én méég nem rúgtam be,de tegnap közel voltam már hozzá.
Kint voltunk a városba,sétálgattunk,programok voltak és ittunk bort.Ittam 2pohár irsai olivért,1 pohár chardonnay-t,2 pohár rizlingszilvánét és 1pohár rosét meg megkóstoltam a jégbort.
Elég érdekes dolgokat mondtam utána:D
Meg hazafelé kicsit össze-vissza mentem,de amúgy tudom hogy mit csináltam,mit mondtam szóval nem volt nagy gáz:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!