Első szexuális élmény utáni húgycsőgyulladás nagy eséllyel fertőző nemi betegség?
Barátnőmmel nemrég feküdtem le először. Pár napja vizelés közben fájni kezdett a húgycsövem, ma reggelre pedig gennyes váladék ürült. Utánanéztem és ezek a tünetek a tripperére hajaznak.
Védekeztünk gumival, de az elején volt egy kis gumi nélküli petting. Nekem ő az első, de neki már volt egy pár kalandja.
Megyek majd dokihoz, de előtte gondoltam földobom a kérdést, hogy mire számítsak.
igen bizony, kaptál tőle ajándékot
bőr és nemibeteg gondozó
simán gennyes lesz egy "felfázástól" is....a bacik gyulladást csinálnak, a fehérvérsejtek megtámadják a fertőzést okozó baktériumokat (vírusokat/gombákat/stb), döglött fehérvérsejtből meg genny lesz....az, hogy mi a kiváltó kórokozó azt meg látatlanban nem lehet megállapítani, az orvos viszont meg tudja állapítani...
de akár tripper is lehet, csak a "felfázás" jóval gyakoribb ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!