Akik ANTIALKOHOLISTÁK! Számotokra egy üveg bor, vagy sör, az kb olyan mint egy rohasztott gyümölcs leve? Vagy hogy viszonyultok az az itókákhoz?
Figyelt kérdés
2017. okt. 9. 17:02
1/6 anonim válasza:
Egy üveg engem kinyírna lol . Idestova 20 éve nem bírom az alkohol szagát sem. Rumaromàtól berugok. Előtte sem voltam pia rajongó , pezsgő és csoki likőr max .
2/6 anonim válasza:
A sör nem hasonlít gyümölcshöz, a bor még csak-csak.
Nem vagyok antialkoholista, de az alkohol sejtméreg. Ez tény. Egyes borokra pedig ránézek és cukrot látok :) Rohadt gyümölcs nem jut eszembe soha, arra nem hasonlít. Egy kémiához jobban értő ember bizonyára jobban képben van, milyen alapvető változásokon megy át a gyümölcs, de én is észlelem, laikusként.
3/6 anonim válasza:
Rohadt gyümölcs -pálinka . Van aki szereti ,bár nem innám meg soha . Láttam hogyan készül.
4/6 anonim válasza:
Nem szeretem az ízét. Nem ízlik! Kóstolni már kóstoltam őket, de nem tölt el elégedettség tőle, nem is hiányzik. Még nagyon ritkán sem iszok meg belőle 1 pohárnyit sem. A mustot, viszont nagyon szeretem! Nem iszom alkoholt, nem dohányzok, nem kávézok, nem drogozok.
Viszont, sajnos az üdítőket, szénsavas üdítőket, teákat, gyümölcsleveket, szörpöket, vizet, nagyon sokat iszom.
29/N.
5/6 anonim válasza:
Alapvetően azért nem iszom, mert zavar a tény, ahogy hatással van a szervezetemre. De amúgy sem szeretem a szénsavas-csípős dolgokat, így a piák nagy része ki is esik, nem esne jól. Biztos van, amit tudnék értékelni (állítólag a csokilikőr pl finom ilyen szempontból :-D), de akkor sem kell. Sok alkoholista van a családban, molesztált is részeg ember, nem akarok inni.
6/6 anonim válasza:
Nekem inkább tiltott gyümölcs mint rohadt gyümölcs. Már nem iszom semmi szeszt pedig régen szerettem. De ettől miért tartanám rohadt gyümölcs levének? A mai mapig csinálok bort mivel a szőlő megmaradt. A finom házibor érték attól még hogy speciel nem iszom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!