Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Akik ANTIALKOHOLISTÁK! Számoto...

Akik ANTIALKOHOLISTÁK! Számotokra egy üveg bor, vagy sör, az kb olyan mint egy rohasztott gyümölcs leve? Vagy hogy viszonyultok az az itókákhoz?

Figyelt kérdés
2017. okt. 9. 17:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy üveg engem kinyírna lol . Idestova 20 éve nem bírom az alkohol szagát sem. Rumaromàtól berugok. Előtte sem voltam pia rajongó , pezsgő és csoki likőr max .
2017. okt. 9. 17:07
 2/6 anonim ***** válasza:
71%

A sör nem hasonlít gyümölcshöz, a bor még csak-csak.

Nem vagyok antialkoholista, de az alkohol sejtméreg. Ez tény. Egyes borokra pedig ránézek és cukrot látok :) Rohadt gyümölcs nem jut eszembe soha, arra nem hasonlít. Egy kémiához jobban értő ember bizonyára jobban képben van, milyen alapvető változásokon megy át a gyümölcs, de én is észlelem, laikusként.

2017. okt. 9. 17:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Rohadt gyümölcs -pálinka . Van aki szereti ,bár nem innám meg soha . Láttam hogyan készül.
2017. okt. 9. 17:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretem az ízét. Nem ízlik! Kóstolni már kóstoltam őket, de nem tölt el elégedettség tőle, nem is hiányzik. Még nagyon ritkán sem iszok meg belőle 1 pohárnyit sem. A mustot, viszont nagyon szeretem! Nem iszom alkoholt, nem dohányzok, nem kávézok, nem drogozok.

Viszont, sajnos az üdítőket, szénsavas üdítőket, teákat, gyümölcsleveket, szörpöket, vizet, nagyon sokat iszom.

29/N.

2017. okt. 9. 17:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően azért nem iszom, mert zavar a tény, ahogy hatással van a szervezetemre. De amúgy sem szeretem a szénsavas-csípős dolgokat, így a piák nagy része ki is esik, nem esne jól. Biztos van, amit tudnék értékelni (állítólag a csokilikőr pl finom ilyen szempontból :-D), de akkor sem kell. Sok alkoholista van a családban, molesztált is részeg ember, nem akarok inni.
2017. okt. 10. 08:36
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem inkább tiltott gyümölcs mint rohadt gyümölcs. Már nem iszom semmi szeszt pedig régen szerettem. De ettől miért tartanám rohadt gyümölcs levének? A mai mapig csinálok bort mivel a szőlő megmaradt. A finom házibor érték attól még hogy speciel nem iszom meg.
2017. okt. 12. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!