Több kérdés. Ha óvatosan vezetem be a tejtermékeket, adhatok neki egész üveg (160 g) gyümölcstúrós, v gyümölcs -joghurtos bébiételt?
eddig evett már majdnem egy babakanálnyi kefírt(nem ízlett, másodjára ápphogy a szája szélét érintette, már fordította el a fejét.
kapott már viszont sajtos üveges bébiételt(220 g).
tejfehérjét tartalmazó babajoghurtot(desszert200 g)
ezekben olyan 8% a túró, vagy sajt, elhanyagolható mennyiség, szóval..?
valamint ami még fontos lenne, ti bíztok a pl EPRES üvegesekben?(az aprómagvasokról meg köztudott hogy nem eheti, csak jóval később..)
és piszkéből csinálhatok neki főzeléket?
én 10 honaposan már adtam neki rendes joghurtot, turot, krémsajtot stb.
szerintem nyugodtan adhatsz neki, pláne meg bolti uvegeset elore kutyultat.
Kisfiam 4 hónapos korától eszi az epres, áfonyás, málnás babakaját, semmi baja nincs. :) Ezeket úgy gyártják, hogy az allergizáló magocskák nem kerülnek bele az ételbe. Ha ettől kicsattan, szerintem hiába várnád meg vele az egyéves kort, a frisstől is kijönne rajta az allergia.
Ha pedig a tejtermékekkel nem volt semmi baja, én adnám neki egész üveggel.
Mondjuk én nem igazán misztifikálom túl a hozzátáplálás dolgot, igyekszem lazán venni. :)
Ja, valami ilyesmit már most is lehet kapni a teszkóban :D hááát, nem tudom, szerencsére nálunk senki nem allergiás a tejre, tejtermékekre.
Viszont kíváncsi lennék rá, hogy működik-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!