Mi a jó a sörben? Mondjátok már el!
Próbáld ki egy napos teraszon a búzasört citromkarikával! Ez olyan, mint a Dire Straits a rockzenében - minőségi, de egy kezdő is tudja élvezni.
A sör lazulós ital, üldögélni kell melette, kapkodva nem lehet élvezni!
Mi a jó sörben?
Csekkold le bármelyik vendéglátóhelyen: alkoholt inni
ár/mennyiség/minőség szempontból sörben a legjobb.
05-25 00:19
A Soproni démon az egyik a közül a két sör közül amire képes vagyok azt mondani, hogy szar. A másik pedig a kőbányai. A többi Sopronit szeretem, de már csak azért sem szeretem a démont mert nem fűződnek hozzá szép emlékek :)
Egyébként egyszer volt, hogy nagyon nagyon nagyon jól esett a sör (pont Soproni volt). Egy nyári munka alkalmával, a barátoméknál kellett fát pakolni kb 3 napon át reggeltől estig, lapáttal, talicskával, és mindezt kb 30-35 fokban.
Nem tudnék máskor meginni annyit úgy hogy ne érezzem, de akkor naponta min 1,5 liter sört megittam, és alig éreztem valamit, de akkor sem a víz, sem a kóla, sem a sprite sem semmi nem eshetett volna olyan jól mint a sör. Megmagyarázhatatlan, még is csodálatos. Egyébként egy barátom azt mondta, hogy a sör olyan mint a nő. Jó az illata, jól néz ki, és az anyádat is eladnád, hogy legyen :D Elnézést kérek a drága hölgyeményektől a tárgyilagosság miatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!