Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi a jó a sörben? Mondjátok...

Mi a jó a sörben? Mondjátok már el!

Figyelt kérdés
Én semmi jót nem érzek a sörben, keserű íztelen még hányingerkeltő is.Akik nem így vannak vele mondják már el h mi a jó benne
2010. máj. 24. 23:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. A link rossz volt, amit küldtem. A jó: [link]
2010. máj. 25. 01:15
 12/19 anonim ***** válasza:
Én 20 éves koromig gyűlöltem az ízét, ma már imádom. Mi a jó benne? Ez olyan, mint a szerelem. Nem tudod kifejezni, csak érzed. Csak a jó bor jobb a sörnél.
2010. máj. 25. 07:32
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom de én többször is megkóstoltam a soproni ászokot és egy kortyot nem tudtam lenyelni ki kellet köpnöm...
2010. máj. 25. 07:38
 14/19 anonim ***** válasza:

Próbáld ki egy napos teraszon a búzasört citromkarikával! Ez olyan, mint a Dire Straits a rockzenében - minőségi, de egy kezdő is tudja élvezni.

A sör lazulós ital, üldögélni kell melette, kapkodva nem lehet élvezni!

2010. máj. 25. 07:58
 15/19 anonim válasza:
Edelweiss szűretlen búzasör egy darab citrommal... olyan mint egy napsütéses tengerpart...:D
2010. máj. 25. 16:07
 16/19 anonim válasza:

Mi a jó sörben?

Csekkold le bármelyik vendéglátóhelyen: alkoholt inni

ár/mennyiség/minőség szempontból sörben a legjobb.

2010. máj. 26. 16:37
 17/19 anonim ***** válasza:
sör=élet
2010. jún. 7. 19:33
 18/19 anonim ***** válasza:
Alig várom a hétvégét,hogy a nagy melegben a VB alatt egy vagy több jó hideg sört leguritsak!!:)
2010. jún. 7. 20:27
 19/19 anonim válasza:

05-25 00:19

A Soproni démon az egyik a közül a két sör közül amire képes vagyok azt mondani, hogy szar. A másik pedig a kőbányai. A többi Sopronit szeretem, de már csak azért sem szeretem a démont mert nem fűződnek hozzá szép emlékek :)

Egyébként egyszer volt, hogy nagyon nagyon nagyon jól esett a sör (pont Soproni volt). Egy nyári munka alkalmával, a barátoméknál kellett fát pakolni kb 3 napon át reggeltől estig, lapáttal, talicskával, és mindezt kb 30-35 fokban.

Nem tudnék máskor meginni annyit úgy hogy ne érezzem, de akkor naponta min 1,5 liter sört megittam, és alig éreztem valamit, de akkor sem a víz, sem a kóla, sem a sprite sem semmi nem eshetett volna olyan jól mint a sör. Megmagyarázhatatlan, még is csodálatos. Egyébként egy barátom azt mondta, hogy a sör olyan mint a nő. Jó az illata, jól néz ki, és az anyádat is eladnád, hogy legyen :D Elnézést kérek a drága hölgyeményektől a tárgyilagosság miatt. :)

2010. aug. 7. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!