Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi a jó a sörben? Mondjátok...

Mi a jó a sörben? Mondjátok már el!

Figyelt kérdés
Én semmi jót nem érzek a sörben, keserű íztelen még hányingerkeltő is.Akik nem így vannak vele mondják már el h mi a jó benne
2010. máj. 24. 23:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%

tudod, a sör olyan, minr egy nagyszerű festmény. ha már magyarázni kell, akkor nem is olyan jó.

látni, érezni kell, meg kell találni a különlegességét, a zamatát.

a festményt is, ha elég sokáig nézegeted, hirtelenészrevezsel benne kicsi, érdekes részeket majd ezek a kis része egyszerre összeállnak egésszé - és akkor már nem csak látod, de érted is a képet - nos, a sör ugyanilyen.

van, akinek első látásra szerelem, van, akinek tanulnia kell.

2010. máj. 24. 23:48
 2/19 anonim ***** válasza:

Kis mennyiségben egészséges

jó hangulatot teremt

2010. máj. 24. 23:49
 3/19 anonim ***** válasza:
szerintem finom
2010. máj. 24. 23:51
 4/19 anonim ***** válasza:

Ne sárkány sört igyál.

Kóstold meg a barna Staropramen-t, a barna Steiger-t, a Guinness-t. Ezek nagyon finom sörök.

2010. máj. 24. 23:52
 5/19 anonim ***** válasza:
A JÓ minőségű sör egyáltalán nem keserű és iztelen!!Egyszerűen finom,nehéz megfogalmazni..,nekem izlik az a savanykás ize van amelyik nagyon kicsit édeskés,mindegyik más!És nyáron kifejezetten jól esik,jah és jókat lehet tőla aludni!!:)
2010. máj. 24. 23:52
 6/19 anonim ***** válasza:
Bár nem fogok válaszolni, de én sem szeretem, se az ízét, se a szagát, egyedül a Heineken az, aminek a szagát el tudom viselni, de meginni egyiket se tudnám.
2010. máj. 24. 23:57
 7/19 anonim válasza:
A bort nem szeretem, ezért szeretem a sört:D Régen boros voltam. Amúgy tényleg nehéz megmagyarázni mi jó benne. Szerintem az, hogy mindig pozitív élmények fűződnek hozzá:)
2010. máj. 24. 23:59
 8/19 anonim ***** válasza:
a párom gyakran iszik sört ha vendégek vannak. azt mondja nem is az ízéért hanem azért mert nem lehet tőle gyorsan berúgni és szinten tartja az embert :) amúgy én ki nem állhatom a sört, maximum a cidert iszom meg.
2010. máj. 25. 00:16
 9/19 anonim ***** válasza:

Próbáld ki a citromos sört :)

Citromos gössert

Meg a soproni ászok fekete démont :D

2010. máj. 25. 00:19
 10/19 anonim ***** válasza:

Pedig jó az... ez nem olyasmi, amit el lehetne magyarázni...:)

Ha nem jön be az átlag sör, akkor próbálkozz a citromos változattal (Gösser, Radler), Coronitával (egy ismerősöm eleinte csak Coronitát ivott, és így szerette meg a sört), barna sörökkel (ezek "édesebbek", mint a világos sörök), vagy gyümölcs sörkökkel (pl: [link]

2010. máj. 25. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!