Mivel mossam ki a tusfürdős flakont (Baba) hogy ne legyen mellékíze?
ez nagyon okos:D egy tusfürdős flakonba nem is fér túl sok, én nem aggódom értük... :))
vannak olyan dolgok, amelyek képesek elszívni, eltávolítani a szagokat, ízeket, pl. az ecet. tölt bele ecetes vizet és hagyd úgy pár óráig, aztán öblítsd ki.
Táska mélyébe nem tudjátok elsüllyeszteni hogy ne vegye észre a tanár?
Vagy: vegyetek ott... Nem fog egész nap figyelni benneteket, vagy ha igen, éjjel meg lehet lógni. Most jól le fognak pontozni de én is voltam középsulis :D
08:09 te mire gondoltál h könnyebb folyadék, hígítóra????
ilyen hülyét...
azért oké h be akartok rugni, de nem kell azt annyira túlbonyolítani, rejtsétek el oszt kész!
Mi az ami könnyebb a bornál?
Nem az oda szálítással van gondunk, hanem az ottani tárolással, mivel talaly a normálisabb tanárral voltunk és az végig szaglászott minden üveget. Most egy időssebbel megyünk+a tavalyival es ez szerintem mindent fel fog forgatni ha csak gyanút is fog.
Természetesen éjszaka fogjuk iszogatni egy kis vizipipával egybekötve.
Itt egyik válaszolónak üzenem, nem 1db tusfürdős flakonba vissaük/vizem hanem 3*400ml=1200ml-be!
Ok, köszi nektek.
Még majd megbeszéljük haverokkal hogy hogy is legyen.
Arra meg hogy kiömlik széles cellux+2zacsi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!