Ha kb ket-harom naponta berugok, az alkoholizmus?
Most, hogy nyár van a haverokkal mindig megyünk esténként valamerre. Vélemény?
17 éves vagyok
Ja,olvastad ezt a mondatot a facén ...
A legjobb történetek NEM piásan, hanem józanul kezdődnek. Ha nem, akkor sz ar az életed.
Nálam is így kezdődött, de 15 évesen. Majd jött, kiestek emlékek. Később, már napok és vissza sem jöttek. Oda fejlődtem, napi liter pálesz, plusz sör:((( Pár évig úgy vezettem, hogy be kellett tenni a volán mögé. Józan pillanataimban tudtam, kemény alkesz lettem:((
Végül is, szerencsém volt, mert jött egy lány, aki bízott bennem. Alig fél év alatt, teljesen leálltam a piáról. Haverok, akik nem álltak le, már nem élnek:((
Vagy is, nagyon rossz az irány, amerre haladsz.
Ezért lennék undorító?
Általában mindenhol egyébként :)
Abban semmi cink nincs ha ünnepnapokon vagy különleges alkalmakkor pl. születésnap vagy esküvőkor berúgik az ember. Ez alap dolognak számít. Viszont ha 2-3 naponta berúgsz akkor az gond. Állj le vele most,vagy később nagyon keményen visszaüt. Jó tanács!
F
Mert miért ne mennek? Nyar van, ha elhiv egy baratom/ismerosom akkor uljek itthon?
Mennyi gyíknvan itt Istenem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!