Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mitől lett olyan menő hirtelen...

Mitől lett olyan menő hirtelen a citromos sör?

Figyelt kérdés
Eddig az emberek többségének szemében női sörnek számított, és valamilyen szinten ciki volt férfiként citromos sört inni. Most mitől változott meg? Hozzáteszem, én még mindig női sörnek tartom.
2010. máj. 22. 17:54
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Én csak akkor szeretem mikor nagyon meleg van,és ihatok utána "normális" sört is!

A Radler bodza ízűt nagyon félve kóstoltam meg,de az még jobban ízlett mint a citromosak!:D

2010. máj. 28. 13:01
 22/26 anonim ***** válasza:

én 15 éves vagyok és egy családi buliban megkóstoltam.finom volt :D ne értsetek félre,nem vagyok alkoholista :)kifejezetten nem tetszik,hogy az évfolyamtársaim közül néhányan minden hétvégén holtrészegek...15 évesen :S

viszont a citromos gösser fincsi volt :D

ja,és a divatról,apum is ivott belőle és nem hiszem,hogy 40 évesen a divat miatt :)

2010. máj. 28. 16:03
 23/26 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem női sör..^^

aki kitalálta az vagy egy sörgyár, vagy egy nagyon macsó gyerek....

hidegen jó szomjoltó, alacsony alkoholtartalmú, és nagyon finom! :D

2010. máj. 29. 01:24
 24/26 anonim válasza:
női sör, mert egy normális fajta félbarna sör nem néz ki jól ha egy nő issza
2010. jún. 4. 18:45
 25/26 anonim válasza:

Rá van írva, hogy nőknek? Akkor mitől lenne női?

Szerintem a Radlernél finomabb a citromos Gösser, ezért lett ilyen felkapott. Én is szeretem.

Nyári melegben hűsítőnek teljesen jó.

22/f

2010. nov. 8. 14:53
 26/26 anonim válasza:
A legelső hozzászolásokhoz hozzáfüzném, hogy nem szomj oltó. .. Egyik alkohol sem szomj oltó.. Miért jó a citromos sör? 2% <- Megiszod, nemsokat kell várnod, hogy a szervezetből kiürüljön és vezethetsz tovább.
2011. aug. 24. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!