Mitől lett olyan menő hirtelen a citromos sör?
Elsőnek: Tényleg női sörnek számít! Szerintem azóta lett úgymond "menő" hogy a tavalyi Volt-on a Soproni szőke ciklont reklámozták. Egyébként én is szeretem, szerintem nagyon finom (nő vagyok)
Mondjuk ha be akarsz b*** akkor nem jó választás :P
Mikor én iszom (lány) mindig beszólnak h nem is sör.
Még néhány lány is....A többi sört is megiszom, de a citromos gösszer az igazi :)
Jómúltkor már kicsi volt mindenkiben, táncoltunk, meleg volt...És pasik is minden szégyenérzet nélkül kapkodták ki a kezemből, és lelkesen itták XD
nagy hype-ot csináltak körülötte.
ott a szőke ciklon, citromos gösser, radler ( az volt az első)
egyébként arra tényleg jó, ha fel akarsz egy kicsit frissülni, viszont nem szeretnél túl sok alkoholt inni, mivel ezekben általában 1-2% van csak.
mondjuk ha be akarok rúgni, akkor biztos nem ezt iszom, de néha, ha megkívánom, akkor szívesen legurítok pár üveggel :) lány vagyok
Azért a Szőke Ciklonnak nem sok köze a többi citromos sörhöz, sem karakterben, sem erősségben.
A Pécsi Sörgyár Radlere tizenéve létezik, akkor is ugyanolyan volt mint most.
A Gösser nagy marketingkampánya megtette a hatását, az árat a minőséggel azonosító fogyasztók, akik nem vették meg 140 ft-ért a Radlert, most megvették a majdnem ugyanolyan Gössert 240-ért. Persze rájöttek hogy jó, innentől nincs megállás.
Mellesleg szerintem nincs olyan, hogy női sör, az ismeretségi körömben a nők többsége egyáltalán nem szereti a sört, aki meg igen, az ugyanúgy megissza bármelyiket, ha jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!