Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi a "menő" ital mostanában?

Mi a "menő" ital mostanában?

Figyelt kérdés
Ajándékként venném de nem tudom, hogy most mi számít újdonságnak. Köszönöm a válaszokat. (fiatal srácnak lenne)
2010. nov. 25. 20:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Bocs, de szerintem az ital az nem divat, hanem ízlés kérdése. Nem tudod kipuhatolni, mit szeret?
2010. nov. 25. 20:24
 2/10 anonim ***** válasza:

Hány éves? És milyen árban?

Ha idősebb, 20-on felüli, akkor próbálkozhatsz egy finom vörösborral. Ha fiatalabb akkor vegyél neki egy üveg töményet. Javaslom a vodkát, azt mindenki szereti valamilyen formában. Ártól függően javaslom az Absolut-ot, Finlandiát, Grey Goose-t, ciroc-ot. (Bár az ucsó kettőt idősebb embernek venném)

F/22

2010. nov. 25. 20:27
 3/10 Phoney ***** válasza:

A magyar életszínvonal miatt általában azt isszák a fiatalok, amit egyáltalán le tudnak nyelni a számukra megfizethető választékból.

Épp ezért nehezen alakulnak ki divatitalok (ha mégis, akkor azok sokszor rossz minőségű, mégis drága fajták, lásd mixto-tequila vagy abszint-utánzat), tehát érdemes megtudnod mi a kedvence, és abból lehetőség szerint minőségit venni.

2010. nov. 25. 20:43
 4/10 anonim ***** válasza:

kalinka szamovár szerintem jólenne.

[link]

2010. nov. 25. 20:44
 5/10 anonim ***** válasza:

20:43-as: mikor olvastam a hozzászólásod első felét a PET palackos bor jutott eszembe,milyen sokan isszák azt manapság;))

kérdésre válaszolva szerintem is vegyél 1 üveg vodkát,márkát már írtak.

2010. nov. 26. 03:53
 6/10 doboszoli ***** válasza:

Egy üveg Sétáló Jánossal nem hibázhatsz nagyot.

Legalábbis nálam, bár már elmúltam 20 éves.

2010. nov. 26. 08:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Én mindig Jégert, Unicumot, Hubertust viszek ajándékba, nagyon kevés ember van, aki ne szeretné valamelyiket, csak ugye nem szánná rá a pénzt. Lehet kisebbet is venni, ha nagyon nincs pénzed. Nem újdonság ugyan, de örök slágerek.
2010. nov. 26. 09:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Az én ismeretségi körömben főleg whiskyt szoktunk ajándékozni egymásnak.
2010. nov. 26. 12:16
 9/10 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem hogy mi a menő mert ez nem egy bulizós ajándék lenne hanem meglepetés, persze szimpla lenne megkérdezni tőle hogy mit szeret mert arról rögtön tudná hogy mit veszek. Ezért gondoltam van e most valami újdonság pl. tavaly a jégbor volt, amit nem biztos hogy megvenne magának de így megkostólná. (25 éves srácról van szó). (Tudom hogy árt az alkohol de nem mindegy hogy mit és mennyit iszik vki.)
2010. nov. 26. 18:45
 10/10 anonim ***** válasza:
sétáló jános.
2011. ápr. 17. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!