Ajándékként venném de nem tudom, hogy most mi számít újdonságnak. Köszönöm a válaszokat. (fiatal srácnak lenne)
2010. nov. 25. 20:21
1/10 anonim válasza:
Bocs, de szerintem az ital az nem divat, hanem ízlés kérdése. Nem tudod kipuhatolni, mit szeret?
2010. nov. 25. 20:24
2/10 anonim válasza:
Hány éves? És milyen árban?
Ha idősebb, 20-on felüli, akkor próbálkozhatsz egy finom vörösborral. Ha fiatalabb akkor vegyél neki egy üveg töményet. Javaslom a vodkát, azt mindenki szereti valamilyen formában. Ártól függően javaslom az Absolut-ot, Finlandiát, Grey Goose-t, ciroc-ot. (Bár az ucsó kettőt idősebb embernek venném)
F/22
2010. nov. 25. 20:27
3/10 Phoney válasza:
A magyar életszínvonal miatt általában azt isszák a fiatalok, amit egyáltalán le tudnak nyelni a számukra megfizethető választékból.
Épp ezért nehezen alakulnak ki divatitalok (ha mégis, akkor azok sokszor rossz minőségű, mégis drága fajták, lásd mixto-tequila vagy abszint-utánzat), tehát érdemes megtudnod mi a kedvence, és abból lehetőség szerint minőségit venni.
20:43-as: mikor olvastam a hozzászólásod első felét a PET palackos bor jutott eszembe,milyen sokan isszák azt manapság;))
kérdésre válaszolva szerintem is vegyél 1 üveg vodkát,márkát már írtak.
2010. nov. 26. 03:53
6/10 doboszoli válasza:
Egy üveg Sétáló Jánossal nem hibázhatsz nagyot.
Legalábbis nálam, bár már elmúltam 20 éves.
2010. nov. 26. 08:11
7/10 anonim válasza:
Én mindig Jégert, Unicumot, Hubertust viszek ajándékba, nagyon kevés ember van, aki ne szeretné valamelyiket, csak ugye nem szánná rá a pénzt. Lehet kisebbet is venni, ha nagyon nincs pénzed. Nem újdonság ugyan, de örök slágerek.
2010. nov. 26. 09:55
8/10 anonim válasza:
Az én ismeretségi körömben főleg whiskyt szoktunk ajándékozni egymásnak.
2010. nov. 26. 12:16
9/10 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem hogy mi a menő mert ez nem egy bulizós ajándék lenne hanem meglepetés, persze szimpla lenne megkérdezni tőle hogy mit szeret mert arról rögtön tudná hogy mit veszek. Ezért gondoltam van e most valami újdonság pl. tavaly a jégbor volt, amit nem biztos hogy megvenne magának de így megkostólná. (25 éves srácról van szó). (Tudom hogy árt az alkohol de nem mindegy hogy mit és mennyit iszik vki.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!