Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mitől lett olyan menő hirtelen...

Mitől lett olyan menő hirtelen a citromos sör?

Figyelt kérdés
Eddig az emberek többségének szemében női sörnek számított, és valamilyen szinten ciki volt férfiként citromos sört inni. Most mitől változott meg? Hozzáteszem, én még mindig női sörnek tartom.
2010. máj. 22. 17:54
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
mer finom meg kicsi az alkoholtartalma
2010. máj. 22. 22:53
 12/26 anonim ***** válasza:

Hogy mért is nőiES sör: édes, nincs benne annyi kraft, és lehet vele villogni, hogy: igen, én is beálltam a többi hering közé, akik ezt isszák.

Amúgy én is szoktam inni nagyritkán, ha pecázok, meg a zp-be is ilyet adnak a jegyért. És tényleg frissítő, meg az az 1-2% alkohol az pont arra jo, hogy lehessen utána motorozni is.

Ja és csak azt nem bírom, ha valaki divatból issza az ilyen söröket.

2010. máj. 23. 12:09
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

ha az 1-2 % után motorozol, akkor is ugyan úgy megvágnak.

És vannak olyanok is, akik nem divatból isszák, hanam mert jó :)

2010. máj. 23. 13:55
 14/26 anonim ***** válasza:

Nem közvetlenül utána motorozok, csak míg egy ,,rendes" sörnél 1-1,5óra míg teljesen tiszta vagyok, citromos sörnél gyorsabb.

Ja és mondom, csak azt nem szeretem ha valaki divatból issza.

2010. máj. 23. 23:12
 15/26 anonim ***** válasza:
39%
Azért olyan menő, mert aki nem szereti a sört, (a limonádét viszont igen), de fel akar vágni vele, hogy ő most sörözik, bátran megiszik belőle hatalmas mennyiségeket, és utána nyugodt szívvel elmondhatja magáról, hogy "hú de besöröztem".
2010. máj. 24. 15:32
 16/26 anonim ***** válasza:
Annak csak gratulálni tudok aki ebből iszik hatalmas mennyiségeket :D Sör árban iszik limonádét :D
2010. máj. 24. 15:42
 17/26 anonim ***** válasza:
Nem tudom én szeretem mindenben a citromot. Teában, vízben és sörben is! :)
2010. máj. 26. 16:04
 18/26 Phoney ***** válasza:

Nem tudom mi a "hirtelen", de itthon a citrömgösser óta vettem észre (mivel a korábbi citromos sörök szerintem a nyomába sem érnek)

(Egyébként meg ha lesz*rom hogy sör vagy mi akar lenni, akkor igenis jó, aki nem viseli el, hogy másnak megér ennyit, az sírja ki magát csendben:D 3x olyan jó mint egy Fanta, mégse kerül 3x annyiba....)

2010. máj. 27. 21:01
 19/26 anonim válasza:
100%
Én azért iszok citromos sört, mert finom és nem azért, mert sör!!! Lehet, hogy nőiesebb, mint egy Borsodi Bivaly, de nem mindegy? Ízlések és pofonok! 19/L
2010. máj. 28. 00:33
 20/26 anonim ***** válasza:

én tavaly párszor ittam Gössert citromosat és egyszer nagyon rosszul lettem tőle.. másnap nagyon fájt a gyomrom..

azóta nemigazán iszom..

szerintem tele van aromákkal meg cukorral..

én inkább maradok az igazi sörnél..

L/21

2010. máj. 28. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!