Miért gáz, ha lányként jól bírom az alkoholt? 17/L
Múltkor voltunk egy bulin, ahol egy srác mondta, hogy állja a berúgásom, de aztán a hetedi kör után feladta. Közölte, hogy gáz vagyok, és többet nem akar látni. Én meg kikértem egy sört, és ott hagytam..
Amúgy meg sok emberetől kapom meg, hogy egy lánynak nem illene ilyen jól bírnia az ivást stb...
Szerintem jól táplálkozol, azért van.
Én egy ideig rendszeresen hotdogot ettem, jó fokhagymásan, meg hamburgereztem, és söröztem is, stb. Ezt bb. 4 évig. Mellette még 1 deci pálinkát is lehúztam. Voltam 20.. és ezt mostanáig csináltam. 22 vagyok. Úgy kell elképzelni, hogy semmi mást nem ettem húson és kenyérfélén kívül meg a majonéz meg a többi elcseszett sz*ron kívül.
Körülbelül fél éve elég sok zöldséget viszek be és minél kevesebb húst. Persze egy héten egyszer mindig teszek az étrendembe húst, mert muszáj, az ember egyen húst is. Ami 13 kilót felszedtem 3 év alatt, leadtam 2 hét alatt. A közérzetem is pozitív, boldog vagyok. Közel sem rúgok be annyira, mint régebben, mondjuk nem iszok annyit se, mert hülyeség. 2-3 sört megiszok, de azért érzem, hogy akkoriban már hülye voltam, kötekedtem, törtem-zúztam, most pedig inkább csetelgetek, szörfözgetek a neten, zenét hallgatok.
Biztos, hogy van valami az életmódban, amit élsz. 100%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!