Mennyi alkoholt ihatok meg anélkül, hogy részeg lennék?
Embere válogatja van aki 1db sortol fejre áll. Bor az "toményebb" abbol 2dltol is simán jo kedved kesz már. Leginkább froccsként idd meg akkor legalább vizuel egyutt oszod. És enni jo mellé vmit akkor nem állsz fejre rogton. Pálinkát ne probált ki addig amig ezeket se probáltad. 16 évesként én vbk(voros boros kola) ittam. (16évesen voltam eloszor"kinn" :) )
Ez azért"jo", nem iszod meg rogton. De ez egyén fuggo. Toménnyel még várj.
Mindenkire máshogy hat az alkohol. Ezt csak te egymagad tudod kitapasztalni, hogy mennyit tudsz inni mielőtt lerészegednél.
Meg amúgy is... mit értünk részeg alatt? Mert van olyan, aki már akkor is részegnek hívja magát, ha éppen csak egy picit spicces állapotban van, és még teljesen tiszta a tudata. Más meg még akkor is győzköd róla, hogy ő nem részeg, amikor már járni sem tud és összehányta a fél utcát.
Nagyon személy függő... :)
Én 18 évesen ittam először(22 vagyok), 75 kg voltam akkoriban, és arra jöttem rá, hogy nagyon jól bírom az italt.
Egy szerenád volt de előtte direkt nagyon jól laktam. A kezdés 2 deci bor mellé kóla, 1-2 deci vodka, és 3 feles, semmi bajom nem volt.
Az este folyamán még megittam 3 üveg sört, 2 tequilát, még 2 feles, és whiskey kóla.
Úgy mentem haza, hogy tökéletes állapotban voltam, semmi gond nélkül tudtam magam kontrollálni.
Másnap hatalmas izomlázam volt, de csak ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!