Egy egészséges, sportos,20 éves, gyakran ivó és az alkoholt jól bíró férfi miből mennyit tud meginni körülbelül ahhoz, hogy részeg legyen?
Mielőtt megkérdezi bárki, nem rólam, és nem is egy barátomról van szó. Egy irományomba kéne néhány ilyen adottságú karakterhez, azonban mivel nem iszom, nő vagyok, és borzalmasan bírom az alkoholt, halvány fogalmam sincs erről.
Szóval, mennyit tudna meginni
-sörből
-vodkából
-pálinkából
-whiskyből
-egyébből, amit körülbelül le tudtok írni nekem?
Előre is köszönöm!
Akkor egy x-től y-ig. Bármilyen forma megteszi. Egy körülbelüli érték...
Amúgy nem tudom, mi lehetne még az eltérés? Talán azért, mert nem iszok.
Jól bírja az alkoholt, 20 éves férfi, sportos és egészséges, tinédzser éveiben nagyon gyakran járt inni, az utolsó kettőben havonta párszor maximum. Talán még ezt tudom elképzelni, hogy az étel: Eszik előtte. Nem követlen előtte, nem degeszre eszi magát, de van a gyomrában étel, ami felszívja.
Egy ideális állapotot kérdezek, hogy egy 20 év körüli egészséges, sportos férfi az "ivásra legalkalmasabb állapotában" mennyit bírna el. :)
Van egy haverom, akin már 3 sör látszik. Nem részeg, de már be van csiccsentve. Szerintem még 2-őt ráinna és rosszul is lenne.
Egy másik simán megiszik 10 sört, úgy, hogy semmi baja.
Én rövidből kb. két felest bírok. Egy barátom meg fél üveget megiszik úgy, hogy semmi nem látszik rajta.
Szóval nincs ilyen, hogy egy férfi mit bír. Mindenki mást.
#6: Sportos és egészséges: Egészségesen étkezik, illetve sportol, azobnan eljár a haverokkal hétvégénként bulizni. Így. Majdnem eltaláltad - 18 vagyok. Nekem a hétvégenként az gyakran van.
A többieknek köszönöm a válaszokat, főleg #5!
További válaszoknak szintén örülök, pláne, ha valaki azt is le tudja írni, az általam leírt fiktív személy nagyjából mennyit lehet képes inni, bár #5nek hála egy kis fogalmam már van. (Nem szeretnék ettől függetlenül hasra ütni, nagy baki lehetne belőle, ezért kérem, hogy írjátok le, szerintetek mennyi lehet az annyi)
Bocsánat, lemaradt:
#3: Igen, tudom, hogy ilyen nincs. Nem is egy minden emberre igaz, pontos átlagot szeretnék, csak egy megközelítő értéket, hogy egy ilyen adottságú ember nagyjából mennyit bírhat. Mint írtam, nekem fogalmam sincs, nem tudok kit megkérdezni róla. Csak egy körülbelüli, nagyjából reális érték kéne, pusztán a ti véleményetek alapján (ha ketten azt mondják hogy 5 üveg nem tudom mi, más meg azt hogy 7, szintén más meg, hogy 4, akkor azt mondom, abból normálisan 5-6 körül lehet meginni, és nem fogok felet, vagy tizenhatot beírni az irományomba, hogy felhorkan az olvasó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!