Azt olvastam, hogy ha hidegben sok alkoholt iszunk, aztán bemegyünk egy meleg helyre, akkor abból nagy hányás lesz?
Ha sok alkohol iszol, azután bármit csinálsz, abból nagy hányás lesz. Aztán meg elalszol és összeszаrod magad álmodban. És közben a barátaid opcionálisan kifestenek filctollal, meg felragasztanak a plafonra.
Kivéve, ha odakint alszol el télen, mert akkor meg elpatkolsz.
Hányás nem biztos, de rosszullét sanszos.
Kint vagy a hidegben, a vérkeringésed lelassul, így az alkohol lassabban üt be. Amint bemész egy meleg helyre, a vérkeringésed beindul, hirtelen egy halom alkohol megy az agyadba, szédülni kezdesz és beindul az öklendezési reflexed, mert a tested úgy értelmezi, hogy nem a véreddel van a gond, hanem a gyomortartalmaddal, így minél előbb meg akar szabadulni tőle. Ha ismét kimész a hidegbe, az ereid összeszűkülnek, a vérkeringés ismét lejjebb megy és máris kevébé érzed szarul magad.
Ó, én majdnem elájultam gólyatáborban így. :)
Egy pohár sört húztam le, kinn hűvös volt, de mikor bementem a meleg szobába, jujj, eléggé kacsáztam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!