Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért gáz, ha lányként jól...

SirMoook kérdése:

Miért gáz, ha lányként jól bírom az alkoholt? 17/L

Figyelt kérdés

Múltkor voltunk egy bulin, ahol egy srác mondta, hogy állja a berúgásom, de aztán a hetedi kör után feladta. Közölte, hogy gáz vagyok, és többet nem akar látni. Én meg kikértem egy sört, és ott hagytam..

Amúgy meg sok emberetől kapom meg, hogy egy lánynak nem illene ilyen jól bírnia az ivást stb...

2017. júl. 1. 20:36
1 2 3 4
 21/34 I noor Y válasza:

Az utolsó hozzászóláshoz annyit h lehet h kevesebb mennyiséggel sikerülhet berugnod hogyha azt szeretnéd.

3-4 dl bort huzz le huzora aztan megint 2 dl. Tehát 6 dl bor nem olyan sok de ha egybe iszod az bizony üt....vagyis...nekem

Az elején marni fogja a gyomrod...főleg akkor ha nem eszel előtte semmit.

Egyébként a kérdésre visszatérve

Aki azt mondja rád h gáz vagy ezért azzal ne foglalkozz, lehet h csak hirtelen felindulásbol, meglepődöttségből teszi...viszont az is lehet h mint már írták az önbecsülése sértődött mert ugy gondolja h ő mégis csak jobban birja a piat mint egy lany aztan kiderül h mégsem.

Egyébként nem voltam ott a beszélgetésnél...nyilvan de vannak olyan helyzetek mikor ezeket nem kell komolyan venni. Fiuknal a gáz vagy többé nem akarlak látni egyes esetekben az a jelentése h fú f_sz_m te aztan bele valo csaj vagy ezt sose gondoltam volna rolad

Jo ezt a jelen helyzetre irtam egy kicsit sz_r megfogalmazas de vannak olyanok akik kifejezetten gyakran hasznaljak ezeket

Pl van egy haverom mondtam neki h 7 tantárgybol lettem dicseretes es erre: te nagyon gáz vagy...nem is ismerlek...szval ezt nem kell szoszerint venni

De te voltal ott tehat te érzed.

Bocs h ilyen hosszu volt :'D

2017. júl. 2. 12:10
 22/34 A kérdező kommentje:

Kedvens 21-es!

Köszi, hogy ezt leírtad :) Néha túl komolyan veszem az ilyeneket. (Mondjuk ivásnál főleg nem kéne.. :D) Sokszor nem tudom megállapitani, hogy ki mit gondol komolyan, és mit mond poénból, vagy iróniábol/szarkazmusból...

És köszönöm a hosszú választ, csak örülni tudok neki:)

2017. júl. 2. 12:21
 23/34 anonim ***** válasza:
És tényleg.... most nézem sirmook.. basszus tőled nem lehet szabadulni Germanez
2017. júl. 2. 13:37
 24/34 anonim ***** válasza:
Nem is mondtad, hogy úgy ámblokk piálni szoktál :D
2017. júl. 2. 13:44
 25/34 anonim ***** válasza:
Mert nem tudnak leitatni:D
2017. júl. 2. 20:48
 26/34 anonim ***** válasza:
47%

"Nem szoktam gyakran eljárni inni, pont emiatt, mert egyelőre nem érzem hatását."

Ugye tudod, hogy normális IQ-val rendelkező emberek nem azért isznak, mert program? Mert el kell érni a "hatást"? Jézusom. Ezért basznak meg mindenkit a parkokban. Ezért tűnnek el a tinédzserek és lopják el őket külföldre prostituáltnak. Mert felelőtlen iszákos banda akik azt hiszik, hogy ezt így kell. Ez így program.

Nőj fel, senki nem fog becsülni.

2017. júl. 3. 10:08
 27/34 anonim ***** válasza:
nőj fel , és törődj a saját dolgoddal utolsó.
2017. júl. 3. 10:11
 28/34 anonim ***** válasza:
Én nőjek fel??? Hozzám képest gyerekek vagytok. De igen, ez a ti életetek, úgy igazítjátok ahogy akarjátok. Az én családomban normális emberek nőnek majd fel.
2017. júl. 3. 10:16
 29/34 Noblesse Oblige ***** válasza:

Hát én tiniként csak alkalmakkor ittam (értsd: szülinap, szilveszter, karácsony - szülői felügyelettel, és többnyire 1-1 pohár bor, likőr, pezsgő...)

Aztán amikor megismertem a páromat megkínált egy barna Dreherrel... mondom még nem kóstoltam megittam jóízűen, de teljesen berúgtam 1 üveg sörtől :D

Akkor volt először, hogy jól be is rúgtam, meg nem mindenre emlékszem.

De utána bárhogy próbáltam sosem értem el a filmszakadás hatást, bármennyi alkoholt is döntöttem magamba.

Mostanra úgy érzem ez inkább áldás. Sok egyetemista társam volt aki nem tudta, hogy került X helyre, mit csinált az este. Én viszont jól is éreztem magam, és meg is maradtak az élmények. Plusz, amikor helyzet volt akkor a helyzetmagaslatára tudtam állni, pl amikor egy haverunk bele akart esni a Dunába, míg a többiek röhögcséltek én már el is kaptam.

Szóval szerintem ne vedd magadra ezeket a megjegyzéseket, úgyis az számít, te mit gondolsz!

2017. júl. 3. 11:10
 30/34 A kérdező kommentje:

Kedves #26-os.

Nem tudom, hogy értetted-e a mondat lényegét, miszerint direkt nem merek inni, vagy csak nagyon keveset, pont azért mert nem árt meg. Félek, ha hagynám, hogy kiüssön minden alkalommal, akkor a szervezetem rövid úton hamar tönkremenne (a tudat elvesztéséről, meg a máshol felébredésről stb ne is beszéljünk)

Kedves #29-es!

Nagyon igazat adok Neked ebben, mert tényleg jó, ha tudsz segíteni a másiknak:) Kicsit néha unom ezt a szerepet (mert általában rám osztják) és nehéz nem elengedni magam, meg vigyázni a többiekre, amíg mindenki más jól szórakozik, de tudom, hogy ez nagyon fontos mindegyikünknek, és csinálom is. Inkább lassan attól félek, hogy elválnak útjaink egymástól, és nem lesz aki vigyáz rájuk :)

A sörökkel meg óvatosan kell bánni, nem mindegyik 4,5-ös :D (barátnőm járt egyszer pórul vele..)

2017. júl. 3. 15:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!