Miért gáz, ha lányként jól bírom az alkoholt? 17/L
Múltkor voltunk egy bulin, ahol egy srác mondta, hogy állja a berúgásom, de aztán a hetedi kör után feladta. Közölte, hogy gáz vagyok, és többet nem akar látni. Én meg kikértem egy sört, és ott hagytam..
Amúgy meg sok emberetől kapom meg, hogy egy lánynak nem illene ilyen jól bírnia az ivást stb...
Kérdező, akkor nagyon szerencsés vagy! Addig nincs gond, amíg csak alkalmakkor, bulikban iszol ennyit.
Emlékszem, 18 évesen én kb. 2-3 boroskólától úgy berúgtam, mint a csacsi. És ráadásul tök égő volt, mert előtte ismertem meg a barátomat, a későbbi férjemet,akivel 17 évig éltünk házasságban, szóval 1-2 hete ismertem, amikor ez történt. Örökre megutáltam a boroskólát. Mivel előtte nem ittam, nem tudtam, mennyi árt meg. Nnna, nekem megártott rendesen, de látod,elvett feleségül. Szóval no para. :)
Kedves #16-os! Ha most azt mondom Neked, hogy egy hónapon belül betöltöm a 18-at, mi változik? Valaki már 14 évesen tud mértékkel inni (pl egyik ismerősöm, mert tudja magáról, hogy nem bírja) valaki meg 22 évesen se...
Amúgy a város egyik speciálitása, hogy van egy olyan szórakozóhely, ami mindig 12-14 évesekkel van tele. Akkor most melyik a gázabb?
Kedves 19. Válaszoló!
Inkább az a gáz, hogy igazat kell adnom ebben Neked. Azon gondolkoztam, hogy inkább leállok az egésszel,mert könnyen berúgni úgyse tudok, nehezen meg nem éri meg, mert csak rámegy később a szervezetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!