Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Feherboros tesztaszosztol...

3.14159265357989 kérdése:

Feherboros tesztaszosztol lehetek részeg?

Figyelt kérdés

Sziasztok, ma ettem tésztát szósszal egy étteremben, a szosz ügye fehérborral készült. Azt mondtak h ki fog foni belole es nem lehet semmi bajom, de szerintem lett mert fel ora múlva elkezdtem rohogcselni meg hülyén jarni meg olyan ittasnsk ereztem magam (mondjuk annyira nem tudom hogy milyennek kellene lennie ennek az állapotnak, eletemben összesen két centiliter rozét ittam es az is rossz volt). Ugye én nem szoktam inni es lehet h maradt benne egy icipici alkohol és az ütött ki mert nem vagyok hozzászokva? Lehet h most 3.14159265358979ás vagyok? (az a szám a pi. Szoval piás, ertitek!)

A válaszokat elore is mindenkinek nagyon szepen koszonom

2017. máj. 18. 22:27
 1/6 Carragher_x ***** válasza:
Ha iszol mellé vmi alkoholt is, akkor igen:)
2017. máj. 18. 22:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszt :)nem szokásom az alkoholfogyasztás, nem ittam melle semmit, csak feketeteas baracklevet :D
2017. máj. 18. 22:58
 3/6 gnoomage ***** válasza:
81%
Szerintem nem attól volt. Ha szó szerint azzal készítették és nem csak ízesítették vele, akkor is alig egy deci bornyi alkohol maradthatott, ami bőven kevés akármihez. Régebben ezt a gyerekeknek adták a kenyér mellé...
2017. máj. 18. 23:16
 4/6 anonim válasza:
87%
Hipochonder vagy
2017. máj. 18. 23:26
 5/6 anonim ***** válasza:
87%

Egy borral készült tésztaszószban 4-6 személyes adarba tesznek 1 dl bort, azaz egy-egy adagban jutna 1-2 korty. Ennyitöl senki nem érzi az alkohol hatását, mert gyakorlatilag nincs is mit érezni.

Emellett ha ezt még forralják, akkor az a kis alkoholtartalom is elpárolog.

Ha te érezted a "hatását", akkor vagy ittál mellé valamit, vagy igen erösen hipochonder vagy.

2017. máj. 19. 07:21
 6/6 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszolók!

Köszönöm szépen a válaszokat. :D Igazából én magam is kissé irreálisnak tartottam, hogy ennyitől bódult állapotba lehessen kerülni, főleg a körülményeket figyelembe véve (nem, nem ittam hozzá semmit, valószínűleg a hipchondria helytállóbb magyarázat :D).

Talán azért éreztem a hatását, mert mostanában elég sokat olvasgattam a placebo-hatásról, és emiatt tisztában vagyok ennek jelentőségével (vagyis ha előre elkezdek aggódni azon - mint ahogyan tettem -, hogy esetleg nem főtt ki belőle az alkohol, akkor nyilván fokozott hatása lesz akár a "semmi"nek is).

De köszi mindenkinek, megnyugodtam a válaszok olvasása után. :D

2017. máj. 20. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!