Férfiak/nők, ti lenéznétek azért valakit, mert 18 éves lányként lerészegedett? (Többi lenn)
Nagyon kiütöttem magam egy rokoni bulin, és olyan sokat ittam, hogy nem bírtam rendesen járni, hánytam is, stb, de nem csináltam hülyeséget (azt értem ez alatt, hogy nem feküdtem le senkivel, nem vetkőztem le részegen, vagy hasonlók). Tudom, talán furcsa a kérdés, de a helyzet az, hogy a családom vallásos és nem nézte jó szemmel, hogy lerészegedtem. Megjegyzem, sosem vagyok ittas, nem iszok alkoholt alapjáraton, csak buliztunk és mivel nem ismertem a határaimat, többet küldtem le, mert itattak.
Szerintetek 18 évesen, lányként, megvetendő az, hogy részeg lettem?
Idegen, vagy haveri társaságban senkinek sem érdeke az, hogy figyelmeztessen a korlátaidra. Rokonok között viszont elég cink, hogy egyiknek se jutott eszébe.
Egyszer előfordulhat, de nem lenne szerencsés, ha gyakran megismétlődne.
A szégyenérzetet rá lehet valakire kényszeríteni?
Mondjuk én személy szerint 25 éves srácként is szégyellném magam ha lerészegednék rokoni körben. Baráti körben talán csak egy kicsit. De egyébként sem szeretnék annyit inni, hogy mindenféléket (ki)beszéljek, megbántsak valakiket, terhére legyek másoknak.
Szóval tőled függ, hogy szégyelled-e magad (még csak nem is nagyon döntés kérdése), de régebben meg konzervatívabb helyeken főleg a nők szégyellni szokták általában, nem is nagyon mernek inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!