Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Férfiak/nők, ti lenéznétek...

Férfiak/nők, ti lenéznétek azért valakit, mert 18 éves lányként lerészegedett? (Többi lenn)

Figyelt kérdés

Nagyon kiütöttem magam egy rokoni bulin, és olyan sokat ittam, hogy nem bírtam rendesen járni, hánytam is, stb, de nem csináltam hülyeséget (azt értem ez alatt, hogy nem feküdtem le senkivel, nem vetkőztem le részegen, vagy hasonlók). Tudom, talán furcsa a kérdés, de a helyzet az, hogy a családom vallásos és nem nézte jó szemmel, hogy lerészegedtem. Megjegyzem, sosem vagyok ittas, nem iszok alkoholt alapjáraton, csak buliztunk és mivel nem ismertem a határaimat, többet küldtem le, mert itattak.

Szerintetek 18 évesen, lányként, megvetendő az, hogy részeg lettem?

2017. ápr. 17. 10:04
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
33%

"Szégyellnem kellene magam?"

Igen. És jó esetben ez a szégyenérzet meggátol majd abban, hogy máskor előforduljon.

2017. ápr. 27. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!