Ha este 7-től 1-ig megiszok egy fél literes vodkát, normális ha másnap nem vagyok másnapos, illetve segg részeg se ivás közben?
Lehet normális is.
Ha pancsolt, alsópolcos borzalmat iszol, attól lehet, hogy nem leszel részeg, de másnapos igen. A jó minőségű vodkákban kevesebb a szennyezőanyag, ami jót tesz a másnapi közérzetnek.
Ha kellő mennyiségű folyadékot (vizet, gyümölcslevet - mindegy az, csak ne alkoholos és ne szénsavas legyen) fogyasztasz mellé, az is sokat segít a másnaposságon.
Azt is megérezni másnap, hogy dohányoztál-e vagy nem. Ha az ember elkezd inni és rágyújt, úgyis többet szív, mint józanon, aztán mikor a dohányzáshoz nem szokott szervezetbe egy este alatt belediktálsz egy doboz cigit, másnap lehet érezni a hatását.
Meg lehet inni 6 óra alatt fél liter vodkát úgy, hogy másnap ne legyen semmi komoly bajod. Az se kizárt, hogy aznap este sem érzed magadat teljesen részegnek.
B*szki, hogy lenne normális? Tíz felesről beszélünk!
Az ember már 1-2 felestt is megérez, 10 darab az már nálam képszakadásos - álmomban hányós - majdnem belefulladós kategória.
Ha ennyi után nem vagy segg részeg, az azt jelentheti, hogy a májad már ráállt ennek a mennyiségnek a lebontására, tehát jó rég óta gyakorolhatod ezt a mutatványt, szóval akkor meg ezért nem normális a dolog.
Ne értsd félre, nem ítéllek el, mindenki annyit iszik, amennyit akar...
Nem vagyok alkoholista , de koromból adódóan valóban gyakran iszok, mert ilyen a társaságom..úgy értem nem szintetikus anyagokkal pörgetjük magunkat, meg nem zöldezünk. :)
a májammal ha gond lenne nem itt pötyögnék nagy valószínűséggel, hanem kezdenék sárgulni, aztán ki tudja. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!