Az normális, hogyha 3 órát alszom csak, szinte olyan álmosság jön rám másnap, hogy majdnem elájulok?
De előtte való nap még többet aludtam, és pont emiatt nem értem, mert régen, úgymond tartalékoltam ezáltal, hogy előző nap azért valamennyire kialudtam magamat. Így ilyen régen nem fordul elő, oké, hogy álmos voltam, amikor nem aludtam eleget, de nem jött rám ájulás. Ez nagyon ijesztő volt. :/ A vérnyomásom egyébként alacsony, gondolom, ahhoz is köze lehet, meg úgy éreztem közben, ha nem megyek ki a levegőre, akkor tutira össze esek.
Előre is nagyon köszönöm!
Szia,
köszönöm, hogy írtál!
Hú, ez tényleg nagyon érdekes, akkor... Hát, eddig még csak 2x fordult elő. Igen, én is hallottam, hogy a sok folyadék segít az alacsony vérnyomáson. Valószínű, hogy nekem a pajzsmirigyemmel is gond van, talán az is okozhatja, nem tudom...
Szegény, nálad ez még ijesztőbben hangzik, ahogy érezted magadat. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!